Help please

Wondering why that MOD you have won't install correctly? Let's take a look
Forum rules
DO NOT give out any FTP passwords to anyone! There is no reason to do so! If you need help badly enough, create a temporary FTP account that is restricted to only the files that you need help with and give the information for that. Giving out FTP information can be very dangerous!
Locked
LittleDudee-
Registered User
Posts: 6
Joined: Sun Nov 11, 2007 7:43 pm

Help please

Post by LittleDudee- »

i dont no what am doing wrong ive followed all the instructions but its still saying there is no mods there it jsut says all mods allready processed when i have added a few im sure ive done i right
LittleDudee-
Registered User
Posts: 6
Joined: Sun Nov 11, 2007 7:43 pm

Re: Help please

Post by LittleDudee- »

ok so ive done it now but every mod i try to install ahs a criticle error etc :S :(
User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 1006
Joined: Tue Feb 28, 2006 5:26 pm

Re: Help please

Post by Lumpy Burgertushie »

LittleDudee- wrote:ok so ive done it now but every mod i try to install ahs a criticle error etc :S :(
just saying it don't work, is not very helpful.

the mind readers are out on strike with the hollywood writers currently.

therefore, you are just going to have to give us some more details.

for instance; what MOD are you trying to install?
where did you get it from?

what happens when you try to install it?

you know, little things like that.

robert
LittleDudee-
Registered User
Posts: 6
Joined: Sun Nov 11, 2007 7:43 pm

Re: Help please

Post by LittleDudee- »

i get my mods from http://www.phpbb.com or http://www.phpbbhacks.com and ive tryed LOADS ov diffrent mods and they all give criticle errors saying Error then lots of writing
User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 1006
Joined: Tue Feb 28, 2006 5:26 pm

Re: Help please

Post by Lumpy Burgertushie »

LittleDudee- wrote:i get my mods from http://www.phpbb.com or http://www.phpbbhacks.com and ive tryed LOADS ov diffrent mods and they all give criticle errors saying Error then lots of writing
"lots of writing" is not very helpful

all MODs are written for the subSilver style. If you are using a style other than subSilver, then you will most likely get errors about that.

you have to tell us exactly what MOD you are trying to install and exactly what the errors you are getting say,

otherwise, we can not help you.

robert
LittleDudee-
Registered User
Posts: 6
Joined: Sun Nov 11, 2007 7:43 pm

Re: Help please

Post by LittleDudee- »

Function Trace: open_files[5]->modio_open[1]

Could not open [language/lang_german/lang_admin.php] for reading.
MOD script line #226 :: FAQ :: Report
LittleDudee-
Registered User
Posts: 6
Joined: Sun Nov 11, 2007 7:43 pm

Re: Help please

Post by LittleDudee- »

ive jsut thought i haven got a german language on my bored :S
LittleDudee-
Registered User
Posts: 6
Joined: Sun Nov 11, 2007 7:43 pm

Re: Help please

Post by LittleDudee- »

Country_Flags

Critical Error

FIND FAILED: In file [includes/usercp_avatar.php] could not find:

function language_select($default, $select_name = "language", $dirname="language")
{
global $phpEx, $phpbb_root_path;
$dir = opendir($phpbb_root_path . $dirname);
$lang = array();
while ( $file = readdir($dir) )
{
if (preg_match('#^lang_#i', $file) && !is_file(@phpbb_realpath($phpbb_root_path . $dirname . '/' . $file)) && !is_link(@phpbb_realpath($phpbb_root_path . $dirname . '/' . $file)))
{
$filename = trim(str_replace("lang_", "", $file));
$displayname = preg_replace("/^(.*?)_(.*)$/", "\\1 [ \\2 ]", $filename);
$displayname = preg_replace("/\[(.*?)_(.*)\]/", "[ \\1 - \\2 ]", $displayname);
$lang[$displayname] = $filename;
}
}
closedir($dir);
@asort($lang);
@reset($lang);
$lang_select = '<select name="' . $select_name . '">';
while ( list($displayname, $filename) = @each($lang) )
{
$selected = ( strtolower($default) == strtolower($filename) ) ? ' selected="selected"' : '';
$lang_select .= '<option value="' . $filename . '"' . $selected . '>' . ucwords($displayname) . '</option>';
}
$lang_select .= '</select>';
return $lang_select;
}

MOD script line #206 :: FAQ :: Report
Locked