New Posts Not Working?

General discussion of development ideas and the approaches taken in the 3.x branch of phpBB. The next feature release of phpBB 3 will be 3.2/Rhea followed by 3.3.
Forum rules
Please do not post support questions regarding installing, updating, or upgrading phpBB 3.1. If you need support for phpBB 3.1 please visit the 3.1.x Support Forum on phpbb.com.

If you have questions regarding writing extensions please post in Extension Writers Discussion to receive proper guidance from our staff and community.
User avatar
Pony99CA
Registered User
Posts: 986
Joined: Sun Feb 08, 2009 2:35 am
Location: Hollister, CA
Contact:

New Posts Not Working?

Post by Pony99CA » Thu Jan 15, 2015 3:36 am

I visited the board Monday after it came back and visited the new posts. Visiting today (Wednesday) and clicking New Posts still shows read posts back to 12/13. is there a problem after the hack fixing? I presume that it's not a bug in phpBB 3.1, but I thought that I'd ask here just in case.

Steve
Silicon Valley Pocket PC (http://www.svpocketpc.com)
Creator of manage_bots and spoof_user (ask me)
Need hosting for a small forum with full cPanel & MySQL access? Contact me or PM me.

User avatar
Pony99CA
Registered User
Posts: 986
Joined: Sun Feb 08, 2009 2:35 am
Location: Hollister, CA
Contact:

Re: New Posts Not Working?

Post by Pony99CA » Sat Jan 17, 2015 3:54 am

I'm still seeing posts from 12/13 when viewing new posts. Is anybody else seeing that?

Steve
Silicon Valley Pocket PC (http://www.svpocketpc.com)
Creator of manage_bots and spoof_user (ask me)
Need hosting for a small forum with full cPanel & MySQL access? Contact me or PM me.

Khaos-Rage
Registered User
Posts: 35
Joined: Wed Aug 06, 2014 12:27 am

Re: New Posts Not Working?

Post by Khaos-Rage » Sat Jan 17, 2015 2:18 pm

Nope my oldest "new" post is from Jan 12, in the Releasing 3.1.3 topic.

User avatar
Un1matr1x
Registered User
Posts: 48
Joined: Mon Sep 07, 2009 10:18 pm

Re: New Posts Not Working?

Post by Un1matr1x » Sat Jan 17, 2015 9:33 pm

seems to work as intended - for me

User avatar
Pony99CA
Registered User
Posts: 986
Joined: Sun Feb 08, 2009 2:35 am
Location: Hollister, CA
Contact:

Re: New Posts Not Working?

Post by Pony99CA » Wed Jan 21, 2015 3:17 am

I'm still seeing lots of old posts show up as "new". I tried the usual cache clearing to no avail. The "new posts" indicator does change from "unread posts" to "no unread posts", but the topic still shows up as new.

Steve
Silicon Valley Pocket PC (http://www.svpocketpc.com)
Creator of manage_bots and spoof_user (ask me)
Need hosting for a small forum with full cPanel & MySQL access? Contact me or PM me.

User avatar
Mess
Registered User
Posts: 197
Joined: Wed Jun 13, 2012 10:14 am

Re: New Posts Not Working?

Post by Mess » Fri Jan 23, 2015 9:10 am

Seems to be working as expected for me. :?

User avatar
Pony99CA
Registered User
Posts: 986
Joined: Sun Feb 08, 2009 2:35 am
Location: Hollister, CA
Contact:

Re: New Posts Not Working?

Post by Pony99CA » Sat Jan 24, 2015 2:44 am

I'm still seeing posts back to 12/3 (I might have misread the 12/13 before#. Can a Web site admin look and see what's going on?

UPDATE: I cleared my board cookies and, after a bunch of trouble, now don't see any new posts #as expected#. However, the "trouble" was interesting. After clearing the board cookies, I got a pop-up saying that cookies were cleared, but then got an invalid page #maybe after clicking the Return to board index link. I deleted the SID and still got a bad page. I deleted the port (":80") and finally got to the index. Then I tried to log in and got another error and got hung on the ucp.php?mode=login (or whatever) page. Going back to the index page showed that I was now logged in.

Plus, when clicking Submit to post (five times today, including two edits of this post), I got the following error:

The website declined to show this webpage

HTTP 403


Most likely causes:
•This website requires you to log in.
When I went back to the previous page, the topic review showed my post made. It was as if I was trying to post twice. Weird.

Steve
Silicon Valley Pocket PC (http://www.svpocketpc.com)
Creator of manage_bots and spoof_user (ask me)
Need hosting for a small forum with full cPanel & MySQL access? Contact me or PM me.

User avatar
Pony99CA
Registered User
Posts: 986
Joined: Sun Feb 08, 2009 2:35 am
Location: Hollister, CA
Contact:

Re: New Posts Not Working?

Post by Pony99CA » Tue Feb 03, 2015 10:49 pm

The problem is back. I'm now seeing old topics back to January 27th, despite having visited yesterday (February 2).

Steve
Silicon Valley Pocket PC (http://www.svpocketpc.com)
Creator of manage_bots and spoof_user (ask me)
Need hosting for a small forum with full cPanel & MySQL access? Contact me or PM me.

User avatar
VSE
Extension Customisations
Extension Customisations
Posts: 670
Joined: Mon Mar 08, 2010 9:18 am

Re: New Posts Not Working?

Post by VSE » Wed Feb 04, 2015 6:48 am

^ Same here too.
Has an irascible disposition.

User avatar
Pony99CA
Registered User
Posts: 986
Joined: Sun Feb 08, 2009 2:35 am
Location: Hollister, CA
Contact:

Re: New Posts Not Working?

Post by Pony99CA » Thu Feb 05, 2015 4:05 am

One thing that I forgot to mention -- New Posts works fine on phpBB.com. It's only here that I have the problem.

Steve
Silicon Valley Pocket PC (http://www.svpocketpc.com)
Creator of manage_bots and spoof_user (ask me)
Need hosting for a small forum with full cPanel & MySQL access? Contact me or PM me.

Post Reply