Help please

Want to chit chat about anything, do it here ... posting here won't increase your post count (or shouldn't!). Please do not post any "phpBB" specific topics here unless they do not fit into the category above. Do not post bug reports, feature or support requests!
Forum rules
Please do not post any "phpBB" specific topics here unless they do not fit into the category above.

Do not post bug reports, feature or support requests! No really... Do not post bug reports, feature or support requests! Doing so will make Bertie a very sad bear indeed. :(
Locked
User avatar
Kevin Clark
Support Team
Support Team
Posts: 751
Joined: Thu Feb 10, 2005 5:34 pm
Location: UK
Contact:

Re: Help please

Post by Kevin Clark »

Even though the board is disabled you should not have a log in issue to re-enable it.

If you have access to the database, go to the config table, browse and find the board_disable field and change it from 1 to 0

Or get the starfoxtj admin toolkit. You can re-enable it in that too.
http://starfoxtj.phpbbhelp.org/phpBB/toolkit/
Image
User avatar
Nicholas the Italian
Registered User
Posts: 659
Joined: Mon Nov 20, 2006 11:19 pm
Location: 46°8' N, 12°13' E
Contact:

Re: Help please

Post by Nicholas the Italian »

I think it's simpler than this. Login as admin, go to board configuration, and enable the board.
User avatar
Kevin Clark
Support Team
Support Team
Posts: 751
Joined: Thu Feb 10, 2005 5:34 pm
Location: UK
Contact:

Re: Help please

Post by Kevin Clark »

Nicholas the Italian wrote:I think it's simpler than this. Login as admin, go to board configuration, and enable the board.
But he said it's not letting him sign in, hence the other options.
Image
User avatar
Nicholas the Italian
Registered User
Posts: 659
Joined: Mon Nov 20, 2006 11:19 pm
Location: 46°8' N, 12°13' E
Contact:

Re: Help please

Post by Nicholas the Italian »

I misread, sorry.
User avatar
VinDuv
Registered User
Posts: 73
Joined: Wed May 03, 2006 8:10 pm
Location: France
Contact:

Re: Help please

Post by VinDuv »

Have you deleted/renamed your install folder after installation ?
Rotsblok
Registered User
Posts: 325
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:21 pm
Location: x= y+1

Re: Help please

Post by Rotsblok »

VinDuv wrote:Have you deleted/renamed your install folder after installation ?
that would be the one i guess as he stated he has intalled it
ø = 1.618033988749895...
Everything has ø in it
User avatar
stickerboy
Registered User
Posts: 94
Joined: Fri Jun 04, 2004 3:05 pm
Location: Airdrie, UK
Contact:

Re: Help please

Post by stickerboy »

Forum rules
Please do not post any "phpBB" specific topics here unless they do not fit into the category above.

Do not post bug reports, feature or support requests! No really... Do not post bug reports, feature or support requests! Doing so will make Bertie a very sad bear indeed.
:(
Please also don't bump 2 year old topics. you should ask your question over at phpBB.com support forums


Kenny.
I'm a web-designing prototyping tech-support musician
|| Twitter || Flickr || BandCamp ||
Please don't contact me via pm/email unless I ask you to/say it's ok
Locked