Back to Top Link Removed?

Discuss features as they are added to the new version. Give us your feedback. Don't post bug reports, feature requests, support questions or suggestions here.
Forum rules
Discuss features as they are added to the new version. Give us your feedback. Don't post bug reports, feature requests, support questions or suggestions here. Feature requests are closed.
squeeks
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Oct 25, 2004 3:41 am

Back to Top Link Removed?

Post by squeeks »

On post row, there used to be a back to top link under the user name, its currently not in the Beta, but the anchor is still there in the overall header, i'm guess it will be there for the final version as the spot for the link is still present under the user name, Ive had someone ask about it already and was just wondering.
ElbertF
Registered User
Posts: 583
Joined: Fri Dec 03, 2004 4:35 pm
Location: tracing..
Contact:

Re: Back to Top Link Removed?

Post by ElbertF »

Just use the "home" button :)
squeeks
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Oct 25, 2004 3:41 am

Re: Back to Top Link Removed?

Post by squeeks »

the home button?
Lieutenant Clone
Registered User
Posts: 161
Joined: Tue Feb 28, 2006 6:13 pm

Re: Back to Top Link Removed?

Post by Lieutenant Clone »

Ummm Spambot, the "back to top" link was to quickly take you back to the top of the page, not to take you to the index.
Dennis Robinson
Image
Yawnster
Registered User
Posts: 342
Joined: Sat Jan 29, 2005 9:18 pm
Location: London, UK
Contact:

Re: Back to Top Link Removed?

Post by Yawnster »

Take a look around your keyboard :lol:

Look for "Home" and press it..

Yawnster
Lieutenant Clone
Registered User
Posts: 161
Joined: Tue Feb 28, 2006 6:13 pm

Re: Back to Top Link Removed?

Post by Lieutenant Clone »

Ahh sorry, I do not use that 'key'. When you say button, I think on the page, not the keyboard. ;)
Dennis Robinson
Image
Yawnster
Registered User
Posts: 342
Joined: Sat Jan 29, 2005 9:18 pm
Location: London, UK
Contact:

Re: Back to Top Link Removed?

Post by Yawnster »

Lieutenant Clone wrote: Ahh sorry, I do not use that 'key'. When you say button, I think on the page, not the keyboard. ;)


It took me a while too.. :P

Yawnster
ElbertF
Registered User
Posts: 583
Joined: Fri Dec 03, 2004 4:35 pm
Location: tracing..
Contact:

Re: Back to Top Link Removed?

Post by ElbertF »

Home button != index link :)

Home for top, end and space for bottom..
squeeks
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Oct 25, 2004 3:41 am

Re: Back to Top Link Removed?

Post by squeeks »

ANYWAY, i see the anchor is still there in the overall header, and the spot of it is still in post row, so a lil copy paste of previous code and there it is, aparently there is even an entry in the language file, as it added it with the right text, its just called TOP now, but thats just as good.
User avatar
Eelke
Registered User
Posts: 606
Joined: Thu Dec 20, 2001 8:00 am
Location: Bussum, NL
Contact:

Re: Back to Top Link Removed?

Post by Eelke »

It took me a while as well to realize button didn't mean a user interface button on the screen but actually a key on the keyboard (so you got a buttonboard then, spambot? ;) )

Anyway, whether or not the anchor is there, it'd be just template work to put both the link and the anchor in, no need for any control from the core code [unless you need a translated string of course...].
Post Reply