Just alittle help!

Discussion of general topics related to the new version and its place in the world. Don't discuss new features, report bugs, ask for support, et cetera. Don't use this to spam for other boards or attack those boards!
Forum rules
Discussion of general topics related to the new release and its place in the world. Don't discuss new features, report bugs, ask for support, et cetera. Don't use this to spam for other boards or attack those boards!
User avatar
Rider
Registered User
Posts: 10
Joined: Tue Aug 26, 2003 8:38 am

Just alittle help!

Post by Rider »

Hey all....

I dl a cvs snapshot pack...all was well till i got to the install, well the steps went ok...i then clicked login and it came up with this:
template->_tpl_load(): File does not exist or is empty
Please just a little reply so i can get it too work im so close to!
NightRider of DragonCREW
*Time Ends All Things*
Image
DragonCrew

User avatar
dhn
Registered User
Posts: 1518
Joined: Wed Jul 04, 2001 8:10 am
Location: Around the corner
Contact:

Re: Just alittle help!

Post by dhn »

Delete all files out of your cache directory (but .htaccess), this could help.
Image

User avatar
Rider
Registered User
Posts: 10
Joined: Tue Aug 26, 2003 8:38 am

Re: Just alittle help!

Post by Rider »

Thanks for the help....But nothing has changed.....I understand the board is under development so bugs are gona be present!

Everything ran ok, up untill the part of the installation where it asks u to login then that error appeared!
NightRider of DragonCREW
*Time Ends All Things*
Image
DragonCrew

User avatar
Veratien
Registered User
Posts: 42
Joined: Sat Jun 21, 2003 11:29 pm
Location: United Kingdom
Contact:

Re: Just alittle help!

Post by Veratien »

Are you just testing the 2.2 release, or planning on using it for an actual forum?

If former, then play around a bit or live with it... I had muchos pain getting it to work, heh. :P
If latter, might I suggest 2.0.6...
Vinari - My website | Dormarth Ltd - Web hosting and development services

User avatar
Peter M Dodge
Registered User
Posts: 40
Joined: Tue Aug 26, 2003 2:12 pm

Re: Just alittle help!

Post by Peter M Dodge »

Or do what I plan to do:

Have the stable forum where you can chat and a developmental forum with a disclaimer saying that it's a beta 8)

User avatar
Rider
Registered User
Posts: 10
Joined: Tue Aug 26, 2003 8:38 am

Re: Just alittle help!

Post by Rider »

I have a 2.0.6 forum up and running here: http://members.lycos.co.uk/legolas6000/portal.php

I wish to get the 2.2 up and running so i can see what its gona be like (pictures dont have the same edge as the actual thing) and i wont to judge whether or not i wish to carry on using phpbb(which i like using) in the future for when i give my clan a makeover!
NightRider of DragonCREW
*Time Ends All Things*
Image
DragonCrew

Roberdin
Registered User
Posts: 1546
Joined: Wed Apr 09, 2003 8:44 pm
Location: London, United Kingdom

Re: Just alittle help!

Post by Roberdin »

Please see my post in Chit Chat regarding my site, which I have setup a phpBB 2.2 forum (CVS Tue 26th) and setup a full admin account for public use so that some of the pressure for help to setup 2.2 boards and try out the full features can be revelaed from the group itself.
Rob

User avatar
Rider
Registered User
Posts: 10
Joined: Tue Aug 26, 2003 8:38 am

Re: Just alittle help!

Post by Rider »

Anyone understand what the error is?
NightRider of DragonCREW
*Time Ends All Things*
Image
DragonCrew

User avatar
A_Jelly_Doughnut
Registered User
Posts: 1780
Joined: Wed Jun 04, 2003 4:23 pm

Re: Just alittle help!

Post by A_Jelly_Doughnut »

It means that one of your html files is corrupt or missing.
A_Jelly_Doughnut

User avatar
Rider
Registered User
Posts: 10
Joined: Tue Aug 26, 2003 8:38 am

Re: Just alittle help!

Post by Rider »

Gah.....i deleted all of my work and reinstalled it all! Once again i get that error, bah humbug!
NightRider of DragonCREW
*Time Ends All Things*
Image
DragonCrew

Post Reply