bug or freak

Want to share what MODs you've gotten to work with EM? Happy about all the time your're saving? Want to say "thanks"? Here's the place.
Forum rules
DO NOT give out any FTP passwords to anyone! There is no reason to do so! If you need help badly enough, create a temporary FTP account that is restricted to only the files that you need help with and give the information for that. Giving out FTP information can be very dangerous!
Locked
KanadiaN
Registered User
Posts: 6
Joined: Fri Aug 29, 2003 3:39 am

bug or freak

Post by KanadiaN »

Lately I have tryed to use mods that have looked for these 2 entrys.. to no avail... I have checked the files and they are in the right files but just don't get found..

I was just woundering if this is a bug or a freak thing that happens every now and again???

Code: Select all

$lang['fontcolor3'] = "Font Colour 3";

$lang['Admin_panel'] = 'Go to Administration Panel';
morpheus2matrix
Registered User
Posts: 82
Joined: Sun Mar 02, 2003 11:54 am
Contact:

Re: bug or freak

Post by morpheus2matrix »

i'm sorry but i don't understand what's your problem :roll:
phpBB MOD-Team Member - Check my MOD's

Support For my MOD's

Attachment MOD User Guide || Log Actions MOD User Guide

No support by PM/Email - Thanks - You want to help me ? Click here
User avatar
espenhh
Registered User
Posts: 189
Joined: Sun Mar 17, 2002 8:27 pm
Location: Norway ;)
Contact:

Re: bug or freak

Post by espenhh »

Do you use some other language-packs than english??? (I see your name is "canadian" ;))
If you do, then it cant find the part in english, cause that is translated. You see?
Espen

(Huge thanks to the phpBB-developers!!!)

Need Norwegian support????
Image
User avatar
GPHemsley
Registered User
Posts: 1617
Joined: Fri Apr 18, 2003 4:01 am
Location: Long Beach, NY
Contact:

Re: bug or freak

Post by GPHemsley »

espenhh wrote:Do you use some other language-packs than english??? (I see your name is "canadian" ;))
If you do, then it cant find the part in english, cause that is translated. You see?
(Just to continue...)
In which case, it's absolutely NOT a bug nor freak in EasyMOD. :wink:
KanadiaN
Registered User
Posts: 6
Joined: Fri Aug 29, 2003 3:39 am

Re: bug or freak

Post by KanadiaN »

yes I am Canadian and I use U.S. english... thats the only way to go... and I am not sure what is doing it but it is only a few that it will not find other line in diffrent mods like the Flags mod I didn't have a problem with mainly just the 2 above... I have tryed copying directly from source to make up for any spelling problems that may have been but this do not help eather. it will not find them, I have manuly confirmed that they were in the file befor I even posted. I read the thing about white spaces and I do not think that they apply to this...
User avatar
espenhh
Registered User
Posts: 189
Joined: Sun Mar 17, 2002 8:27 pm
Location: Norway ;)
Contact:

Re: bug or freak

Post by espenhh »

Code: Select all

$lang['fontcolor3'] = "Font Colour 3";

$lang['Admin_panel'] = 'Go to Administration Panel';
In the first one, it is used double quotes (the old standard?), but in the one at the bottom it is used single quotes. Do you se the difference?

--> " <--
--> ' <--


I think it is used single quotes in the newest packages of phpBB...

Check it out..

BTW; isn't colour spelled color in phpBB??? Chack that out too...
Espen

(Huge thanks to the phpBB-developers!!!)

Need Norwegian support????
Image
LLKwerv
Registered User
Posts: 81
Joined: Mon May 26, 2003 5:27 pm
Location: Wherever I am.
Contact:

Re: bug or freak

Post by LLKwerv »

Code: Select all

$lang['fontcolor3'] = "Font Colour 3";

$lang['Admin_panel'] = 'Go to Administration Panel';
Correct me if I'm wrong, but just chop after the part after the bracket and it should work, EG

Code: Select all

$lang['fontcolor3']

$lang['Admin_panel']
If I'm worng, please correct me someone
hello
User avatar
GPHemsley
Registered User
Posts: 1617
Joined: Fri Apr 18, 2003 4:01 am
Location: Long Beach, NY
Contact:

Re: bug or freak

Post by GPHemsley »

Yes, that is absolutely correct, as was implied by espenhh in his/her first post in this topic. (Assuming that those are valid lang entries.) ;)
KanadiaN
Registered User
Posts: 6
Joined: Fri Aug 29, 2003 3:39 am

Re: bug or freak

Post by KanadiaN »

they are valid... but is dose not matter if it is " or ' they both came with the error..
LLKwerv
Registered User
Posts: 81
Joined: Mon May 26, 2003 5:27 pm
Location: Wherever I am.
Contact:

Re: bug or freak

Post by LLKwerv »

The admin panel one definitely exists in 2.0.6 (lang_main.php) and so does the font color (lang_admin.php)

Are they searching the right files? What mod is it?
hello
Locked