Problem installing User Shield

Wondering why that MOD you have won't install correctly? Let's take a look
Forum rules
DO NOT give out any FTP passwords to anyone! There is no reason to do so! If you need help badly enough, create a temporary FTP account that is restricted to only the files that you need help with and give the information for that. Giving out FTP information can be very dangerous!
Locked
Charity Angel
Registered User
Posts: 3
Joined: Sun Sep 28, 2008 2:22 pm

Problem installing User Shield

Post by Charity Angel » Sun Sep 28, 2008 2:45 pm

I keep coming up with a critical error when attempting to install User Shield to my forum. It's worked in the past (on a test forum on a different host), but this one just won't install. On page 1, I get this error:
Critical Error

FIND FAILED: In file [templates/subSilver/memberlist_body.tpl] could not find:

<td class="catBottom" colspan="8" height="28">&nbsp;</td>

MOD script line #0 :: FAQ :: Report
I know that the line is there, because I've already checked. Is there anything you can suggest?

Realisty
Registered User
Posts: 107
Joined: Sat Jan 20, 2007 3:37 pm

Re: Problem installing User Shield

Post by Realisty » Sun Sep 28, 2008 8:17 pm

If the line is there then i would suggest changing it yourself ;)

Charity Angel
Registered User
Posts: 3
Joined: Sun Sep 28, 2008 2:22 pm

Re: Problem installing User Shield

Post by Charity Angel » Sun Sep 28, 2008 8:27 pm

I've tried installing mods by hand before and it always goes wrong - this is why I use EasyMOD. If I could do it myself, I would.

User avatar
JimA
Community Team Leader
Community Team Leader
Posts: 63
Joined: Sun Aug 24, 2008 2:29 pm

Re: Problem installing User Shield

Post by JimA » Mon Sep 29, 2008 4:50 pm

When you've questions about installing MODs you can always ask them on phpBB.com. :)
Image Jim Mossing Holsteyn - Moderator Team Member
Knowledge Base | Documentation | Board rules

No support here on Area51, please visit the Support forums over at phpBB.com

Locked