No change after installing mods

Wondering why that MOD you have won't install correctly? Let's take a look
Forum rules
DO NOT give out any FTP passwords to anyone! There is no reason to do so! If you need help badly enough, create a temporary FTP account that is restricted to only the files that you need help with and give the information for that. Giving out FTP information can be very dangerous!
Locked
DjangoVaal
Registered User
Posts: 1
Joined: Tue Sep 04, 2007 8:52 pm

No change after installing mods

Post by DjangoVaal »

First of all I'm a newbie with phpbb.

I installed phpbb and I wanted to make a invitation-only forum so I looked for a mod. They said to first install easyMod, so I did. I had to manually install it, but it works just fine (I think). But after trying to install first Invitation Only U2U it didn't changed anything on the admin panel or somewhere else. I thought I made a mistake so I reinstalled my whole (and really everything) of the forum. But nothing changed again. So I reinstalled the wole forum again and now tried Invitation Only, another Mod, but again nothing changed. Though EM said that the mod was installed succesfull. So what could be the problem? Screenshots of mods clearly show that the admin panel has been changed after installing a mod.

By the way, I have the newest EM and the newest stable phpbb.

Django

User avatar
Poomerio
Registered User
Posts: 552
Joined: Tue Jan 02, 2007 7:09 pm
Location: 4(x - 20y) = 20

Re: No change after installing mods

Post by Poomerio »

When uninstalling a phpBB install, first, go into the database and drop all of the tables.
Then delete the files, upload a freshly downloaded phpBB version, and install again.

That should be a resolution to the EasyMOD issue when re-installing EasyMOD/phpBB.

Let me know if that was too confusing to follow, and I'll explain it better.

- Poomie

Locked