A problem while installation

Having problems installing EM? Let's fix that
Forum rules
DO NOT give out any FTP passwords to anyone! There is no reason to do so! If you need help badly enough, create a temporary FTP account that is restricted to only the files that you need help with and give the information for that. Giving out FTP information can be very dangerous!
Locked
Daedalus.
Registered User
Posts: 4
Joined: Sat Oct 23, 2004 9:10 am

A problem while installation

Post by Daedalus. »

Hello,
i'm got a problem while installing EM on my forum. I've launched install file (http://www.dxalpha.com/forum/admin/mods ... nstall.php" target="_blank), answered that i got full FTP access, then i typed login/pass to my FTP, then, it asked for a mod password - this is okay, but after it showed me this:
Step 2 (of 5): EasyMOD is now confirming your file access settings.
Testing selected write method
Testing FTP access...
1) Logged in successfully
2) CD to EasyMOD path successfully
3) wrote to phpBB root successfully
Write access method confirmed!
The modified files will be written to a buffer and then FTP'd into place.
Testing selected move method
Testing FTP access...
1) Logged in successfully
2) CD to EasyMOD path successfully
3) wrote to phpBB root successfully
Move access method confirmed!
The core phpBB files will automatically be replaced by modified files via FTP.
There were two buttons - "Install EM" and "Rescan". I pushed "install" and my my IE said that the page is current unavaible, so did my Mozilla, to be exact, it even didn't reach to that button.
I still don't see any changes to my forum. Nothing new in my admin panel. What happened? What did i do wrong? Help me, please :!:
Thanks.
Daedalus.
Registered User
Posts: 4
Joined: Sat Oct 23, 2004 9:10 am

Re: A problem while installation

Post by Daedalus. »

Noone knows, noone wants to answer or noone cares ? :lol: Please, answer
Daedalus.
Registered User
Posts: 4
Joined: Sat Oct 23, 2004 9:10 am

Re: A problem while installation

Post by Daedalus. »

Sorry for triple post. Here is the debug info:
EM installer v0.1.13 wrote: phpBB version: 2.0.10
Working Dir: /usr/local/psa/home/vhosts/dxalpha.com/httpdocs/forum/admin/mods/easymod
Install Step: 2
Mode: debug
The Error wrote: No error.
Permissions: (including system errors)
read access :: OK
write access :: OK
root path write :: OK
chmod access :: OK
unlink access :: OK
mkdir access :: OK
tmp path write :: OK
FTP extension :: OK
Safe Mode :: OFF
copy access :: OK



Recommendations:
write: server
move: copy

Selected settings:
write: ftpb
move: ftpa
ftp dir: httpdocs/forum
ftp host: localhost
ftp debug: false
ftp ext: ext
ftp cache: false

CWD Listing:

Code: Select all

drwxrwxrwx .
drwxrwxrwx ..
−rwxrwxrwx easymod_display_functions.php
drwxrwxrwx em_includes
−rwxrwxrwx easymod.gif
−rwxrwxrwx easymod_install.php
drwxrwxrwx templates
drwxrwxrwx includes
−rwxrwxrwx lang_easymod.php
drwxrwxrwx processed
drwxrwxrwx backups
Warning: Missing argument 7 for test_ftp() in /usr/local/psa/home/vhosts/dxalpha.com/httpdocs/forum/admin/mods/easymod/em_includes/em_ftp.php on line 34
Testing FTP access...
1) Logged in successfully
PWD: /
Dir listing: (11 files being listed)
[httpdocs]
[httpsdocs]
[cgi-bin]
[anon_ftp]
[error_docs]
[bin]
[conf]
[pd]
[web_users]
[cert]
[statistics]
2) CD to EasyMOD path successfully
3) wrote to phpBB root successfully

FTP access test :: successful
Locked