Search found 41 matches

by msmith7735
Thu Aug 28, 2003 10:00 pm
Forum: Installing EasyMOD
Topic: A separate problem...
Replies: 16
Views: 12843

Re: A separate problem...

You either did not enable FTP debug mode or you got this file from phpbb.com where I have not updated with the latest version. If you got it from phpbb.com then download the latest version from here in the announce forum which is 0.0.10a-2. I'll update phpbb.com when I get a chance :wink: -Nuttzy :...
by msmith7735
Thu Aug 28, 2003 9:21 pm
Forum: Installing EasyMOD
Topic: A separate problem...
Replies: 16
Views: 12843

Re: A separate problem...

You either did not enable FTP debug mode or you got this file from phpbb.com where I have not updated with the latest version. If you got it from phpbb.com then download the latest version from here in the announce forum which is 0.0.10a-2. I'll update phpbb.com when I get a chance :wink: -Nuttzy :...
by msmith7735
Thu Aug 28, 2003 9:04 pm
Forum: Installing EasyMOD
Topic: A separate problem...
Replies: 16
Views: 12843

Re: A separate problem...

On step 4 post all the info you get from the FTP debug stuff. Install Step: 7 Try again, Slick :wink: -Nuttzy :cool: Duh, sorry....that's what I get for doing things brain fried.... Adding EasyMOD table to your database Executing SQL: CREATE TABLE phpbb_easymod ( mod_id mediumint(8) NOT NULL DEFAUL...
by msmith7735
Thu Aug 28, 2003 11:55 am
Forum: Installing EasyMOD
Topic: A separate problem...
Replies: 16
Views: 12843

Re: A separate problem...

Go back to using the FTP settings. Enable the FTP debug mode. On step 4 post all the info you get from the FTP debug stuff. There is going to be a lot ;) Hopefully from there I can see what is happening. Thanks, -Nuttzy 8) Here you go! Just as an FYI, I use Odyssey as my template for my board..... ...
by msmith7735
Thu Aug 28, 2003 2:12 am
Forum: Installing EasyMOD
Topic: A separate problem...
Replies: 16
Views: 12843

Re: A separate problem...

Have you tried using the recommended settings instead of the default settings? Look at the recommended list you got there. ;) Yes, I did...see below. :) phpBB version: 2.0.6 Working Dir: /home/msmith/phpBB2/admin/mods/easymod Install Step: 7 Mode: Could not find [templates/subSilver/admin/mod_insta...
by msmith7735
Thu Aug 28, 2003 1:15 am
Forum: Installing EasyMOD
Topic: [solved] FTP local host problem?
Replies: 10
Views: 15831

Re: FTP local host problem?

msmith7735 wrote:
GPHemsley wrote:It would probably be more organized if you started a new topic and changed this topic to [SOLVED]. ;)
Done. :)
Or not...I don't have an 'edit' button here... :(
by msmith7735
Thu Aug 28, 2003 1:14 am
Forum: Installing EasyMOD
Topic: A separate problem...
Replies: 16
Views: 12843

A separate problem...

Thanks for everyone's help! :D (formatted for forum posting) phpBB version: 2.0.6 Working Dir: /home/msmith/phpBB2/admin/mods/easymod Install Step: 7 Mode: Could not find [templates/subSilver/admin/mod_install.tpl]. Permissions: (including system errors) read access :: OK write access :: OK root pa...
by msmith7735
Thu Aug 28, 2003 1:06 am
Forum: Installing EasyMOD
Topic: [solved] FTP local host problem?
Replies: 10
Views: 15831

Re: FTP local host problem?

GPHemsley wrote:It would probably be more organized if you started a new topic and changed this topic to [SOLVED]. ;)
Done. :)
by msmith7735
Thu Aug 28, 2003 1:00 am
Forum: Installing EasyMOD
Topic: [solved] FTP local host problem?
Replies: 10
Views: 15831

Re: FTP local host problem?

1) edit the admin_easymod_functions.php file in the admin/mods/easymod directory. 2) search for all the occurances of localhost (there are 3) and replace them with your actual FTP hostname 3) try the EM installation again (if you installed EM a different way then you can reinstall it by looking at ...
by msmith7735
Wed Aug 27, 2003 11:47 pm
Forum: Installing EasyMOD
Topic: [solved] FTP local host problem?
Replies: 10
Views: 15831

Re: FTP local host problem?

A_Jelly_Doughnut wrote:"Could not connect to localhost"

Is that the error you get?
Yes, that's correct.