Search found 73 matches

by Freelance
Sun Nov 12, 2006 4:19 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Where are CVS ?
Replies: 5
Views: 4248

Re: Where are CVS ?

they've put a new snapshot online a few minutes ago.
Yes on the same page at the bottom :D
by Freelance
Sun Nov 12, 2006 4:12 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Where are CVS ?
Replies: 5
Views: 4248

Re: Where are CVS ?

looks like they have been removed for some reason ...
by Freelance
Sun Nov 12, 2006 6:53 am
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: 'Mark Topics Read' navigation
Replies: 4
Views: 3848

Re: 'Mark Topics Read' navigation

I guess everyone has a different opinion on this.
It would be a good idea to go back to the parent forum or index page.
But I also like to check if all topics are marked as read.
sounds stupid but I don't care
by Freelance
Sat Nov 04, 2006 8:34 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: When will you start using 3.0 in a live environment?
Replies: 23
Views: 15752

Re: When will you start using 3.0 in a live environment?

As soon as my project is finished ...
So I guess that will be when 3.0.10 is out.

I'm working alone on this on my free time so it might take me 2 years to finish it ...
by Freelance
Thu Nov 02, 2006 7:31 am
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Editboard Fraud
Replies: 3
Views: 3131

Re: Editboard Fraud

I've been looking around on editboard
Where do they claim to host phpbb3 ?
by Freelance
Wed Nov 01, 2006 7:13 am
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Bug is less,
Replies: 1779
Views: 1263018

Re: Bug is less,

It's always maybe ...

Why setting up high hopes on every upcoming weekend ...

I prefer just to wait, and it won't be this weekend or the next one,
there's still a lot of work to do

I'd say maybe next month, decembre that is
by Freelance
Mon Oct 23, 2006 7:52 am
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Problem making new forums and users
Replies: 10
Views: 7831

Re: Problem making new forums and users

I had it installed with the standard options.
And I can't find any mode selection anywhere.
Sorry , guess I can't help you any further
by Freelance
Sun Oct 22, 2006 10:37 am
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Problem making new forums and users
Replies: 10
Views: 7831

Re: Problem making new forums and users

about the backtrace ...

I guess it's to late now since I don't get the error message anymore :(
by Freelance
Sun Oct 22, 2006 10:36 am
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Problem making new forums and users
Replies: 10
Views: 7831

Re: Problem making new forums and users

apperently phpBB3.0 isn't compatible with the latest server builds
I guess the problem is the mysql-server.

I reinstalled the server to version 5.0.18nt and everything seems to work fine now.
the version was 5.0.26nt community
by Freelance
Sun Oct 22, 2006 7:37 am
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Problem making new forums and users
Replies: 10
Views: 7831

Re: Problem making new forums and users

I'm going to reinstall my server soft and see what that does