Search found 228 matches

by COD3M4ST3R-X
Sun Feb 08, 2009 5:10 pm
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: Admin email Problem
Replies: 35
Views: 19977

Re: Admin email Problem

You need to see if any emails are being sent by your board at all, can you send a test email to yourself and see if that goes through. Also please post your email settings, a screenshot of that page in the ACP would be fine. No test email received Here is the email setting http://i261.photobucket.c...
by COD3M4ST3R-X
Sun Feb 08, 2009 4:17 pm
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: How do I upload files to my forum???
Replies: 14
Views: 6856

Re: How do I upload files to my forum???

xelaxor wrote:Why doesn't phpbb make this simple. This is to odamn complicated and I have no idea what to do...
You need to have direct access to the server to access to upload files.
PhpBB is the Simplest!. :D
by COD3M4ST3R-X
Sun Feb 08, 2009 2:52 pm
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: Fatal error: Not able to open ./cache/data_global.php
Replies: 6
Views: 16925

Re: // phpbb_chmod() permissions

Hi, I have the same problem. I have jsut checked the file and it contains the code. // phpbb_chmod() permissions @define('CHMOD_ALL', 7); @define('CHMOD_READ', 4); @define('CHMOD_WRITE', 2); @define('CHMOD_EXECUTE', 1); I still have this appearing at the bottom of each page. Fatal error: Not able t...
by COD3M4ST3R-X
Sun Feb 08, 2009 1:22 pm
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: delete Your first forum
Replies: 4
Views: 2423

Re: delete Your first forum

wwalla wrote:Do not laugh. after I log in at admin I only see moderator control panel anot admin control panel. where is the ACP??
At the bottom of the page.Administration Control Panel=ACP.
by COD3M4ST3R-X
Sun Feb 08, 2009 1:14 pm
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: Missing RSS Feature
Replies: 2
Views: 1753

Re: Missing RSS Feature

I cannot find the RSS feature for phpbb for my forums. My members are looking for it. Can you tell me if this is an additional MOD, if so, where I do I find it so I can have it installed. As an aside, the upgrade process is a disaster. I've had to have it repaired three times by a technical house. ...
by COD3M4ST3R-X
Sun Feb 08, 2009 12:35 pm
Forum: phpBB 3.0.x MOD/Style Support
Topic: help with adding advertising mod
Replies: 13
Views: 16503

Re: help with adding advertising mod

Well, I though I had sorted it bit no ads are bing displayed. The only thing I can think of is that i hav not understood this bit proeprrly: 1. Copy: root/*.* To: *.* Where/what is *.* I am just being abit dense me thinks :) It has been a long few days sorting out my friends site. It means the file...
by COD3M4ST3R-X
Sun Feb 08, 2009 12:13 pm
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: Getting warning @ ACP about config.php
Replies: 1
Views: 1618

Re: Getting warning @ ACP about config.php

When I log in at my ACP, I'm getting warning like this: Your config file (config.php) is currently world-writable. We strongly encourage you to change the permissions to 640 or at least to 644 (for example: chmod 640 config.php). I know what's it about but i dont know how to change that premissions...
by COD3M4ST3R-X
Sun Feb 08, 2009 8:51 am
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: Giving mod powers?
Replies: 4
Views: 2046

Re: Giving mod powers?

lacaliboy wrote:Im pretty new to phpbb3 and have a forum with 100+ members.
How do I give a mod of mine the ability to delete or move posts??
Read this:
PhpBB3 Permissions
:D
by COD3M4ST3R-X
Sun Feb 08, 2009 7:31 am
Forum: phpBB 3.0.x MOD/Style Support
Topic: phpbb Mod Help
Replies: 4
Views: 7928

Re: phpbb Mod Help

I have to find the <td class="row1" width="100%"><span class="genmed">{TOTAL_USERS_ONLINE} ({L_ONLINE_EXPLAIN})<br />{RECORD_USERS}<br /><br />{LOGGED_IN_USER_LIST}</span></td> </tr> But its not in the index_body.html, Its based on subsilver theme I tried adding the code in various places. Use this...
by COD3M4ST3R-X
Sun Feb 08, 2009 7:20 am
Forum: phpBB 3.0.x MOD/Style Support
Topic: No Buttons.Images on forum install? *ANSWERED*
Replies: 7
Views: 9568

Re: No Buttons.Images on forum install?

carlclendenin wrote:Update:

That did, thanks a ton. Will I have to do the same for every forum theme I change to if the problem is the same?

I assume it was because of the language packs like you mentioned, and I'm sure the ones I've DL'ed all have the set setup.
Yes you have to do that with every theme.