Search found 1566 matches

by EXreaction
Fri Dec 16, 2005 5:16 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Something to think about...
Replies: 5
Views: 4956

Re: Something to think about...

Can I remind you that this is not the place for feature suggestions - that is the tracker and that before you make suggestions you should look at what is already present ;) Ya, I was wondering where the tracker was...but I couldn't find much about it... Why, are they planning to do something like t...
by EXreaction
Fri Dec 16, 2005 1:16 am
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Something to think about...
Replies: 5
Views: 4956

Something to think about...

Ok, first of all, I know this is to late to add into phpBB3, but something you guys should think of for phpBB4(if you ever get that far) is template designs... Instead of having it the way it is now in 2(the colors, and configuration all in one set) I think it would be awsome to have the configurati...
by EXreaction
Sat Sep 10, 2005 10:06 pm
Forum: Installing EasyMOD
Topic: Post Install Problem!
Replies: 3
Views: 3266

Re: Post Install Problem!

Nevermind, I uninstalled easymod, and I am installing the mods I want manually. Thanks anyways.
by EXreaction
Sat Sep 10, 2005 8:48 pm
Forum: Installing EasyMOD
Topic: How can I correctly uninstall EasyMOD?
Replies: 3
Views: 3126

Re: How can I correctly uninstall EasyMOD?

Umm, I don't have a admin/mods/easymod/backups folder... 8O

EDIT: I just uninstalled it without patching those that were supposed to be in the backups folder...works fine now.
by EXreaction
Sat Sep 10, 2005 8:47 pm
Forum: Installing EasyMOD
Topic: Post Install Problem!
Replies: 3
Views: 3266

Re: Post Install Problem!

I tried doing that, but unless I didn't put it in the right spot, it didn't work...where should I put it then?
by EXreaction
Sat Sep 10, 2005 2:18 am
Forum: Installing EasyMOD
Topic: Post Install Problem!
Replies: 3
Views: 3266

Post Install Problem!

Well, I installed it, and everything came up as fine while installing it...it said no errors were found at the end of the install...then when I go to the admin CP in MX-System, I get some error. 8O Warning: main(language/lang_english/lang_easymod.php): failed to open stream: No such file or director...