Search found 41 matches

by Obi Wan
Sat Sep 29, 2007 2:21 am
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Bugtracker not working
Replies: 2
Views: 4287

Bugtracker not working

getting error 404 page not found.

Anyone else??
by Obi Wan
Fri May 18, 2007 10:21 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: How to hange layout for viewtopic
Replies: 1
Views: 3216

How to hange layout for viewtopic

users are on the right side in phpbb3 and in the left side in phpbb2, how to change this part in prosilver, and yes i am well aware of it is not supported, and i am still trying to get this working, but i was told that in the css file, but what css file, and what lines control the right side in view...
by Obi Wan
Fri May 18, 2007 10:10 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: is bugtracker down? Can't connect to phpbb.com
Replies: 7
Views: 6397

is bugtracker down? Can't connect to phpbb.com

Getting error 404 page not found for phpbb.com and bugtracker is offline at the moment.

can some confirm this.
by Obi Wan
Tue May 08, 2007 12:03 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Having this on another test forum (not live)
Replies: 14
Views: 11793

Re: Having this on another test forum (not live)

I am still having this problem, even with latest cvs out. I have not done anything to make this happen, so i am just asking for a simple sollution, if not, i have to wait for RC1, i am testing this local, but it might be that i am using sql 5 or something, but not sure... Anyway, this problem still ...
by Obi Wan
Sat May 05, 2007 9:18 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Having this on another test forum (not live)
Replies: 14
Views: 11793

Re: Having this on another test forum (not live)

Did a full re-install, and the size problems is still there, so it has to be something that i overlooked, but i don't know were to begin to look.
Any suggestions, please.. I am using this on a local network in my home, and i realy need to get this working.

Thank you.
by Obi Wan
Tue May 01, 2007 5:58 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Having this on another test forum (not live)
Replies: 14
Views: 11793

Re: Having this on another test forum (not live)

Okay, iam going to reinstall it again, its the 7th time i try this, but it turns out always the same, so maybe i use old phpbb mysql, but still, i can't figure out why, maybe some can tell me how to remove the size bbcode from the template, and what files to look in..

thnx
by Obi Wan
Tue May 01, 2007 4:50 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Having this on another test forum (not live)
Replies: 14
Views: 11793

Re: Having this on another test forum (not live)

Still no good. Having same problem in subsilver2 also, so there has to be something else..And yes i am using b5, but i don't use it live, testing it local for now..
so, is this a problem known to phpbb team, or is this only the b5 syndrome.. :mrgreen:
by Obi Wan
Tue May 01, 2007 4:41 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Weird search on this forum
Replies: 13
Views: 8830

Re: Weird search on this forum

I'll think i wait for the final RC 1 release.. Does not bother me much..
Thnx for the help tho..
by Obi Wan
Tue May 01, 2007 3:03 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Weird search on this forum
Replies: 13
Views: 8830

Re: Weird search on this forum

Will this be fixed to work with IE7 when the RC1 comes out?
by Obi Wan
Tue May 01, 2007 3:01 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Having this on another test forum (not live)
Replies: 14
Views: 11793

Re: Having this on another test forum (not live)

Okay, so how do i get the size back online then? I've been looking in almost every file, but i can't seem to locate the problem..