Search found 7 matches

by nitro338
Tue Jul 08, 2008 2:29 am
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Mod dosen't show up on a diffrent style.
Replies: 8
Views: 14572

Re: Mod dosen't show up on a diffrent style.

I see the report icon just fine. I also see two quote buttons in the viewtopic_body tpl file. and two profile links in the menu and two log out links in the menu. by the way, that redirect you are doing is going to cause you problems. phpbb needs to know exactly where it is installed, not where you...
by nitro338
Mon Jul 07, 2008 3:19 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Mod dosen't show up on a diffrent style.
Replies: 8
Views: 14572

Re: Mod dosen't show up on a diffrent style.

Lumpy Burgertushie wrote:let's have a link to your board please.

robert
here you go : http://un-divas.co.nr/
by nitro338
Mon Jul 07, 2008 1:13 am
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Mod dosen't show up on a diffrent style.
Replies: 8
Views: 14572

Re: Mod dosen't show up on a diffrent style.

i did that as you told me,and the result was that some images didn't work on the forum.


can anybody go on my forum and maybe do it for me since im such a noob at this??
by nitro338
Sun Jul 06, 2008 7:55 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Mod dosen't show up on a diffrent style.
Replies: 8
Views: 14572

Re: Mod dosen't show up on a diffrent style.

Realisty wrote:Have you installed that other style after you installed Advanced Report Hack ?
I installed the style first. Before installing the mod my default style was subSilver. Eveything went smoothly and the mod works,but only on subSiliver.
by nitro338
Sun Jul 06, 2008 4:06 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Install Mod Critical Error
Replies: 2
Views: 8337

Re: Install Mod Critical Error

I figure it out,thanks anyway..
by nitro338
Sun Jul 06, 2008 3:43 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Mod dosen't show up on a diffrent style.
Replies: 8
Views: 14572

Mod dosen't show up on a diffrent style.

I recently installed a mod called Advanced Report Hack for phpbb 2.0.23.

I switched from subSilver to a diffrent style and the mod dosen't show up on the other style.

I used EasyMOD to install the mod.
The mod can be found her : http://www.phpbbhacks.com/download/3643
by nitro338
Sat Jul 05, 2008 11:10 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Install Mod Critical Error
Replies: 2
Views: 8337

Install Mod Critical Error

This is the error I recieve when I trie to install a mod.


Code: Select all

Could not perform improperly formed COPY command.
copy root/templates/subSilver/*.* to templates/subSilver/*.*
MOD script line #256 
HELP??

Thanks in Advance