Search found 6 matches

by Cdngal
Fri Sep 21, 2007 6:01 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Birthday Mod problem
Replies: 5
Views: 4277

Re: Birthday Mod problem

Today i finally had a chance to have antoher look at this. I went into the phpMyadmin files and it seems there is no forumsan_db1.phpbb_users file, just a user file. So how do i fix this to work with my birthday mod?
by Cdngal
Wed Aug 15, 2007 1:51 pm
Forum: [3.0/Olympus] Styling
Topic: Animation on Forum
Replies: 2
Views: 3467

Re: Animation on Forum

Yes! thats exactly what I meant. thank you!
by Cdngal
Sat Aug 11, 2007 4:17 pm
Forum: [3.0/Olympus] Styling
Topic: Animation on Forum
Replies: 2
Views: 3467

Animation on Forum

Is there any way to have an animated image show up on your forum, What i was thinking was like a spider crawling around on the screen for halloween, or something xmasy at christmas time.
by Cdngal
Wed Aug 01, 2007 1:37 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Birthday Mod problem
Replies: 5
Views: 4277

Re: Birthday Mod problem

Anyone have any thoughts on what i should do?
by Cdngal
Sun Jul 29, 2007 8:13 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Birthday Mod problem
Replies: 5
Views: 4277

Re: Birthday Mod problem

Ok Lets see if understand it right. Or maybe I dont.

Basically do a manual install by copying the code from the install file right into the database file itself?
So if so, would i do this for all the files, or just the one im having trouble with?
by Cdngal
Sat Jul 28, 2007 5:51 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Birthday Mod problem
Replies: 5
Views: 4277

Birthday Mod problem

I tried installing this mod and in step 2 i got this error

The failed line was:
ALTER TABLE phpbb_users ADD user_birthday INTEGER(8) NOT NULL DEFAULT 0;;


SQL ERROR: 1146
Table 'forumsan_db1.phpbb_users' doesn't exist

What should i do to fix this?