Travis builds failing

Discuss general development subjects that are not specific to a particular version like the versioning control system we use or other infrastructure.
Post Reply
User avatar
RMcGirr83
Registered User
Posts: 357
Joined: Fri Mar 09, 2007 1:51 am
Contact:

Travis builds failing

Post by RMcGirr83 » Sun Dec 06, 2015 4:27 pm

My travis builds are failing due to this call

sudo apt-get install -y parallel libimage-exiftool-perl

from this file

https://github.com/phpbb/phpbb/blob/3.1 ... ool.sh#L14

with an error of

E: Unable to locate package parallel

https://travis-ci.org/RMcGirr83/phpBB-3 ... 91192#L289

I would open a ticket if need be but I am not sure if it is phpBB or Travis since travis has recently moved to a new infrastructure.

https://blog.travis-ci.com/2015-11-27-m ... tic-future
Do not hire Christian Bullock he won't finish the job and will keep your money

User avatar
VSE
Extension Customisations
Extension Customisations
Posts: 670
Joined: Mon Mar 08, 2010 9:18 am

Re: Travis builds failing

Post by VSE » Mon Dec 07, 2015 5:57 am

It's a Travis issue. You should start by making an issue with them. For example: https://github.com/travis-ci/travis-ci/issues/5231
Has an irascible disposition.

User avatar
RMcGirr83
Registered User
Posts: 357
Joined: Fri Mar 09, 2007 1:51 am
Contact:

Re: Travis builds failing

Post by RMcGirr83 » Mon Dec 07, 2015 10:07 am

Yep, did that already. https://github.com/travis-ci/travis-ci/issues/5217

Just wasn't sure.
Do not hire Christian Bullock he won't finish the job and will keep your money

User avatar
RMcGirr83
Registered User
Posts: 357
Joined: Fri Mar 09, 2007 1:51 am
Contact:

Re: Travis builds failing

Post by RMcGirr83 » Mon Dec 07, 2015 4:46 pm

Seems this has been rectified. Thanks Matt for, at least, the reply.
Do not hire Christian Bullock he won't finish the job and will keep your money

Post Reply