Functional Tests are now run on Travis CI

Discuss general development subjects that are not specific to a particular version like the versioning control system we use or other infrastructure.
Post Reply
User avatar
bantu
3.0 Release Manager
3.0 Release Manager
Posts: 557
Joined: Thu Sep 07, 2006 11:22 am
Location: Karlsruhe, Germany
Contact:

Functional Tests are now run on Travis CI

Post by bantu »

Just a quick FYI: Travis CI now runs functional tests using the nginx webserver and PHP fast process manager. This especially means that functional tests are now run for pull requests.
User avatar
imkingdavid
Registered User
Posts: 1050
Joined: Thu Jul 30, 2009 12:06 pm

Re: Functional Tests are now run on Travis CI

Post by imkingdavid »

Good, thanks! :)
I do custom MODs. PM for a quote!
View My: MODs | Portfolio
Please do NOT contact for support via PM or email.
Remember, the enemy's gate is down.
User avatar
nextgen
Registered User
Posts: 128
Joined: Sat Jul 24, 2010 4:59 am
Location: Guatemala
Contact:

Re: Functional Tests are now run on Travis CI

Post by nextgen »

Thanks for the information :)
*Imagine a signature super spectacular.*
Post Reply