BBCode bug

General discussion of development ideas and the approaches taken in the 3.x branch of phpBB. The next feature release of phpBB 3 will be 3.3/Proteus.
Forum rules
Please do not post support questions regarding installing, updating, or upgrading phpBB 3.1. If you need support for phpBB 3.1 please visit the 3.1.x Support Forum on phpbb.com.

If you have questions regarding writing extensions please post in Extension Writers Discussion to receive proper guidance from our staff and community.
Post Reply
LavIgor
Registered User
Posts: 15
Joined: Sat Aug 02, 2014 10:02 am

BBCode bug

Post by LavIgor » Sat Aug 02, 2014 10:26 am

I've noticed a BBCode bug on this forum.
When you type a message, then press Enter to start a new line and then click on the BBCode button above the textarea, the cursor is inserted in the wrong position: two characters righter than needed. [img][/|(cursor is here)img]
More interesting: if we do it inside an existing BBCode, there is no bug.

Any ideas?

User avatar
hanakin
Infrastructure Team
Infrastructure Team
Posts: 794
Joined: Sat Dec 25, 2010 9:02 pm
Contact:

Re: BBCode bug

Post by hanakin » Sat Aug 02, 2014 12:10 pm

please report bugs in the tracker http://tracker.phpbb.com/secure/Dashboard.jspa

User avatar
nickvergessen
Former Team Member
Posts: 733
Joined: Sun Oct 07, 2007 11:54 am
Location: Stuttgart, Germany
Contact:

Re: BBCode bug

Post by nickvergessen » Sat Aug 02, 2014 12:48 pm

Works for me.
Which Browser + Operating System are you using?
Member of the Development-TeamNo Support via PM

User avatar
RMcGirr83
Registered User
Posts: 357
Joined: Fri Mar 09, 2007 1:51 am
Contact:

Re: BBCode bug

Post by RMcGirr83 » Sun Aug 03, 2014 10:41 am

Ditto to what Joas stated
Do not hire Christian Bullock he won't finish the job and will keep your money

User avatar
tmbackoff
Registered User
Posts: 180
Joined: Sat Jun 12, 2010 3:25 am

Re: BBCode bug

Post by tmbackoff » Tue Aug 05, 2014 2:18 am

Works fine here too (Windows 7, Chrome)

LavIgor
Registered User
Posts: 15
Joined: Sat Aug 02, 2014 10:02 am

Re: BBCode bug

Post by LavIgor » Fri Aug 08, 2014 4:10 am

I'm using IE 11 on Windows 8.1 Update 1.
Maybe this is a specific browser problem, but I don't have it on my 3.0.12 board.
It occurs only on 3.1.0 boards (even with the latest dev version installed).

https://tracker.phpbb.com/browse/PHPBB3-12934

leschek
Registered User
Posts: 161
Joined: Tue Aug 28, 2012 1:30 pm

Re: BBCode bug

Post by leschek » Fri Aug 08, 2014 7:31 am

I'm able to replicate the bug in the same environment as LavIgor

Post Reply