Forum Border Colour Problem.

Temporary forum to obtain support for MODs/Styles while phpbb.com is down
Locked
Nanaki08
Registered User
Posts: 2
Joined: Tue Feb 10, 2009 11:11 pm

Forum Border Colour Problem.

Post by Nanaki08 » Tue Feb 10, 2009 11:16 pm

Hello there,

I recently decided to create a forum using the phpBB system. I am very pleased with it at the moment but have a small problem that I cannot seem to rectify. The colour of the border around the forum names is 2 different colours and I have no idea why. I've refreshed the system and cleared the cache but it still isn't fixed.

I used the colour picker tool on the different colour and searched the CSS files but it can't find it anyway. You can see my forum here any help would be much appreciated.

Regards
Robert Roy

User avatar
oddfish
Registered User
Posts: 110
Joined: Tue Mar 27, 2007 5:53 am
Location: on my way home
Contact:

Re: Forum Border Colour Problem.

Post by oddfish » Wed Feb 11, 2009 12:57 am

ACP -> STYLES .. Theme and refresh prosilver_se.

Try that as your colours.css shows correct - the same as your bg_list.gif (#0D0D0D) so it just needs refreshing to come through.

Nanaki08
Registered User
Posts: 2
Joined: Tue Feb 10, 2009 11:11 pm

Re: Forum Border Colour Problem.

Post by Nanaki08 » Wed Feb 11, 2009 2:10 am

I've done that so many times and it's not sorting it out. I just tried it again and it still doesn't like it.
Image

Part of it seems to have changed colour but most of it hasn't. See below:
Image

Any more ideas, it's really frustrating!

Locked