Need help desparately. (Form stopped working - Error Msg)

Temporary forum to obtain support while phpBB.com is offline.
Please use the support forum on phpBB.com
Forum rules
Temporary forum to obtain support while phpBB.com is offline.
Please use the support forum on phpBB.com
RJaxon
Registered User
Posts: 11
Joined: Sun Feb 08, 2009 7:13 pm

Need help desparately. (Form stopped working - Error Msg)

Post by RJaxon » Tue Feb 10, 2009 7:41 pm

I just ran an update from 3.0.2 to 3.0.3 using automatic update. I know there's a 04 out now but I didn't see the package for 02 to 04. So I planned to update to 03 then update to 04 once that was done.

Anyway, I fallowed all the steps. Ran the check in the install and it said:

Update was successful

All files are up to date with the latest phpBB version. You should now login to your board and check if everything is working fine. Do not forget to delete, rename or move your install directory!
But when I go to the forum I get this:
General Error
Conflicting file merge modes are not correctly selected.
You can see it for yourself here:
http://sbultimate.com/ithreadforum/index.php

What can I do? Thanks for any help you can provide. I just released a product and this forum will be used to discuss it. So it's important I get it back up and running.

stevemaury
Support Team
Support Team
Posts: 40
Joined: Sat Aug 30, 2008 12:44 am

Re: Need help desparately. (Form stopped working - Error Msg)

Post by stevemaury » Tue Feb 10, 2009 7:54 pm

Delete the install folder.

RJaxon
Registered User
Posts: 11
Joined: Sun Feb 08, 2009 7:13 pm

Re: Need help desparately. (Form stopped working - Error Msg)

Post by RJaxon » Tue Feb 10, 2009 8:03 pm

Thank you for the reply. I did that. It's still not working.
General Error
Conflicting file merge modes are not correctly selected.

RJaxon
Registered User
Posts: 11
Joined: Sun Feb 08, 2009 7:13 pm

Re: Need help desparately. (Form stopped working - Error Msg)

Post by RJaxon » Tue Feb 10, 2009 8:11 pm

If I can't get this worked out I am willing to pay someone to fix it if possible. Just need to get it running again. :(

User avatar
COD3M4ST3R-X
Registered User
Posts: 228
Joined: Wed Nov 05, 2008 7:52 am
Location: Lahore,Pakistan
Contact:

Re: Need help desparately. (Form stopped working - Error Msg)

Post by COD3M4ST3R-X » Tue Feb 10, 2009 8:17 pm

Have you tried deleting all files in your /cache folder except .htaccess and index.html ? :D
Image
Long Live PhpBB!

RJaxon
Registered User
Posts: 11
Joined: Sun Feb 08, 2009 7:13 pm

Re: Need help desparately. (Form stopped working - Error Msg)

Post by RJaxon » Tue Feb 10, 2009 8:21 pm

Tried it. Saved the files in case I need them again but I deleted them. Still no change.

Thanks for the suggestions.

User avatar
darcie
Community Team
Community Team
Posts: 189
Joined: Mon Mar 12, 2007 7:32 pm
Location: Davis, California
Contact:

Re: Need help desparately. (Form stopped working - Error Msg)

Post by darcie » Tue Feb 10, 2009 8:34 pm

When you did the update, did the updater replace the files, or did you have to download them and ftp to replace the old?

RJaxon
Registered User
Posts: 11
Joined: Sun Feb 08, 2009 7:13 pm

Re: Need help desparately. (Form stopped working - Error Msg)

Post by RJaxon » Tue Feb 10, 2009 8:57 pm

I tried it the way that it dos it for me first. Then it said there where files that needed to be changed. I forget exactly what it said but some files had a red mark by them (Instead of a green check mark) and it said I needed to replace those files. Then it gave me a link to download the files I needed. Then I FTP them in there.

Ran the check again and it said all was good and the update was successful.

So yes, I had to FTP the files that it gave me in there.

Here are the files it gave me and said I had to load in there.
Image

User avatar
darcie
Community Team
Community Team
Posts: 189
Joined: Mon Mar 12, 2007 7:32 pm
Location: Davis, California
Contact:

Re: Need help desparately. (Form stopped working - Error Msg)

Post by darcie » Tue Feb 10, 2009 9:07 pm

It almost appears as though perhaps the index.php in the board root was replaced by one in the install folder... I would try first getting a fresh download of the full 3.0.4 and replace the index.php. Then delete all /cache files except .htaccess and index.htm.

It is possible that more of the files were placed incorrectly, but let's try just that first.

RJaxon
Registered User
Posts: 11
Joined: Sun Feb 08, 2009 7:13 pm

Re: Need help desparately. (Form stopped working - Error Msg)

Post by RJaxon » Tue Feb 10, 2009 9:33 pm

I did as you suggested and downloaded the 03 and replaced the index.php and it's working now. Thanks so much for that.

Now I need to upgrade again to 3.0.4. I'm almost afraid to though. I don't know what I did wrong the last time. I thought I had fallowed all the steps exactly as it said to in the "INSTALL" file instruction for automatic update.

Before I do it can someone send me a walk through? I'm hoping that might point out any mistake I might have made the first time. I don't want to loose it again. :shock:

The reason I didn't do the 0.4 before was the link didn't have a "0.2 to 0.4" package. So I figured I should go to 0.3 first then update that to 0.4 because it has a package for that.

Thanks again.
Last edited by RJaxon on Tue Feb 10, 2009 9:48 pm, edited 1 time in total.

Locked