Topics not loading for some members ?

Temporary forum to obtain support while phpBB.com is offline.
Please use the support forum on phpBB.com
Forum rules
Temporary forum to obtain support while phpBB.com is offline.
Please use the support forum on phpBB.com
Locked
scotty-ssc
Registered User
Posts: 14
Joined: Sat Sep 01, 2007 5:14 pm

Topics not loading for some members ?

Post by scotty-ssc »

Hi guy's, not sure what this could be so will open it to you all, My site is running smooth for me and 500+ members but Iv had 2 members saying that it's gone very slow. The index will load ok but the Ajax shoutbox just sticks on loading & when they go to view a topic it hangs and just says loading :? They have tried IE/Firefox/Oprea and it's the same on all. Topics are taking that long it times out before it opens, no mods have been installed,
PS they say all other sites are working fine :? and the home page opens fine, just the forum they are having problems with... bb3

just wondered if anyone has come across this before ? ( I would say its there connection but with it being 2 active users im not sure )
scotty-ssc
Registered User
Posts: 14
Joined: Sat Sep 01, 2007 5:14 pm

Re: Topics not loading for some members ?

Post by scotty-ssc »

:? Anyone got an idea what it could be ?
scotty-ssc
Registered User
Posts: 14
Joined: Sat Sep 01, 2007 5:14 pm

Re: Topics not loading for some members ?

Post by scotty-ssc »

Looks like its a BT thing :o maybe im wrong but it looks that way tonight :?
Locked