Downloaded style does not appear in styles menu

Temporary forum to obtain support while phpBB.com is offline.
Please use the support forum on phpBB.com
Forum rules
Temporary forum to obtain support while phpBB.com is offline.
Please use the support forum on phpBB.com
Locked
lesterpoole
Registered User
Posts: 15
Joined: Wed Feb 04, 2009 2:09 am

Downloaded style does not appear in styles menu

Post by lesterpoole »

Have downloaded style prodark to match website. Loaded it in Styles folder along with the existing prosilver, etc. The Styles menu on adm panel does not show prodark but shows the prosilver, etc.? I am overlooking something here and its probably simple? Ideas???

LWP

User avatar
thecoalman
Community Team
Community Team
Posts: 58
Joined: Mon Sep 01, 2008 7:31 am

Re: Downloaded style does not appear in styles menu

Post by thecoalman »

Are you saying the ACP is still prosilver style ACP? That's on purpose and the ACP style is separate than the forum style.

There's no ACP styles that I'm aware of and I wouldn't use one anyway.

lesterpoole
Registered User
Posts: 15
Joined: Wed Feb 04, 2009 2:09 am

Re: Downloaded style does not appear in styles menu

Post by lesterpoole »

How do you load style outside of the ACP? The ones listed that I beleive came with the download ... prosilver, etc., are alright, but don't match sites feel. tks, LWP

bolverk
I've been banned
Posts: 280
Joined: Mon Feb 02, 2009 5:39 pm

Re: Downloaded style does not appear in styles menu

Post by bolverk »

Check the styles directory and make sure the style path is not like this: (two levels deep instead of one)
../styles
../styles/prodark/prodark/style.cfg

it should be like this:
../styles
../styles/prodark/style.cfg

lesterpoole
Registered User
Posts: 15
Joined: Wed Feb 04, 2009 2:09 am

Re: Downloaded style does not appear in styles menu

Post by lesterpoole »

tks, the levels was one issue, the other was a number of files had been lost from the ProDark folder, and a third problem was that the default style was cached ... after moving the ProDark folder up one level, importing the missing files and clearing out the cached default files, all works.. Many tks, LWP

Locked