What OS do you use?

Want to chit chat about anything, do it here ... posting here won't increase your post count (or shouldn't!). Please do not post any "phpBB" specific topics here unless they do not fit into the category above. Do not post bug reports, feature or support requests!
Forum rules
Please do not post any "phpBB" specific topics here unless they do not fit into the category above.

Do not post bug reports, feature or support requests! No really... Do not post bug reports, feature or support requests! Doing so will make Bertie a very sad bear indeed. :(
Post Reply
muhaidib
Registered User
Posts: 57
Joined: Tue Jun 28, 2005 7:33 am

Re: What OS do you use?

Post by muhaidib »

desktop: Windows XP home service pack 2
laptop: Mac OS X Tiger

it's so wierd for me using both at the same time lol
MacForum
Registered User
Posts: 72
Joined: Mon Mar 20, 2006 1:53 pm

Re: What OS do you use?

Post by MacForum »

I cant remember if i've posted to this thread before... meh.

Desktop: Mac OS X 10.3.9 "Panther"
Notebook: Mac OS 8.1

Others: Mac System 6, Mac OS 7.5, Mac OS 9, Apple Rhapsody DR2, Windows ME.
Like Macs or just want to see Olympus Live? ;)
www.macgig.com
User avatar
macgig
Posts: 3
Joined: Thu Sep 07, 2006 3:20 pm
Contact:

Re: What OS do you use?

Post by macgig »

Mac OS 10.4.7
User avatar
Highway of Life
Registered User
Posts: 1399
Joined: Tue Feb 08, 2005 10:18 pm
Location: I'd love to change the World, but they won't give me the Source Code
Contact:

Re: What OS do you use?

Post by Highway of Life »

MacForum wrote: I cant remember if i've posted to this thread before... meh.

Desktop: Mac OS X 10.3.9 "Panther"
Notebook: Mac OS 8.1

Others: Mac System 6, Mac OS 7.5, Mac OS 9, Apple Rhapsody DR2, Windows ME.

You're still running 8.1?? 8O 8O
Must be a G3 ibook/powerbook?

Why would you run 8 when you can run 9?

Just curious for two reasons... I have very seldom need for OS 9, but have never needed 8 since switching to OS X.

I'm about to upgrade my Powerbook from a Tibook DVI to a Alum!!! Woohoo!! and Tiger will follow shortly thereafter, then I can get all the high-res Tiger icons for my new phpBB3 OS X style. :D
Image
MacForum
Registered User
Posts: 72
Joined: Mon Mar 20, 2006 1:53 pm

Re: What OS do you use?

Post by MacForum »

LOL, Highway Of Life, as it turns out my machine config is quite different...

Desktop: iMac G3, 600mhz PowerPC 750CXe G3, 320mb RAM, 40gb HD, 16mb Graphics and Mac OS X 10.3.9

Notebook: PowerBook 1400cs, 133mhz PowerPC 603e, 40mb RAM, 1.3gb HD, No Megabit Graphics, Mac OS 8.1

As you can see, my lineup is somewhat underpowered, but it will do until I upgrade to a
Core Duo which hopefully wont be too long from now.
Like Macs or just want to see Olympus Live? ;)
www.macgig.com
User avatar
Highway of Life
Registered User
Posts: 1399
Joined: Tue Feb 08, 2005 10:18 pm
Location: I'd love to change the World, but they won't give me the Source Code
Contact:

Re: What OS do you use?

Post by Highway of Life »

OH my God!!! :lol: hahaha!

You know that Archeologists dig for machines like that...
You might be able to get good money for it at a Museum. ;)
Image
titan485
Posts: 10
Joined: Sun Sep 10, 2006 7:16 pm
Location: Rapid City
Contact:

Re: What OS do you use?

Post by titan485 »

w00t I love these topics...

Windows XP
Window 98
Fedora Core 3
Ubuntu Hedgehog
OpenSuse 10.1 (w00t what I'm using now)
DSL (DamnSmallLinux)
Puppy Linux
Linspire
errrm... I have another, but I don't use it often and I can't remeber the name.

And yes, I do use all of them.


oh and Live OSes:
slax
ubuntu
gentoo minimal live

and on my USB stick (w00t)
DSL
Mac OS7 (emulator for windows)

and on my ipod (are you tired yet?)
DSL
Qemu Puppy
Mac OS7 again
bad-dj
Posts: 173
Joined: Sat Aug 26, 2006 11:15 am
Location: Australia
Contact:

Re: What OS do you use?

Post by bad-dj »

well i have a lot of pcs so i will number them
1) windows xp home
2) windows xp pro
3) windows 98 - i have 2 of them
4) linux redhat
5) windows 95
6) windows 2000

and yes they do get used a lot and they are on most of the day all of them.
User avatar
EXreaction
Registered User
Posts: 1555
Joined: Sat Sep 10, 2005 2:15 am

Re: What OS do you use?

Post by EXreaction »

I am using the Vista Post RC1 right now...

I do have to use XP on my other partion once in a while to use Nero though, since Nero isn't compatible with Vista. :(
bad-dj
Posts: 173
Joined: Sat Aug 26, 2006 11:15 am
Location: Australia
Contact:

Re: What OS do you use?

Post by bad-dj »

well i did have Vista on one of my pcs but i had to tack it off it was kiiling my pc it need a lot of power to run the thing i was using the beta of it .
Post Reply