Buttons are not showing

All style (template, theme and imageset) related questions for the new release; advice, feedback here please.
Post Reply
Galileo
Registered User
Posts: 2
Joined: Mon Apr 23, 2007 8:33 am

Buttons are not showing

Post by Galileo »

Hello all,

I am using phpbb3 now on a forum and everything is fine :D I was looking for some styles for the forum and i grabbed the CVS (22nd April 2007) and uploaded the prosilver style from it and installed it successfully on the forum .. However, Buttons (New Topic, Post Reply ..etc.) are not showing .. Tried to edit the image set through the ACP but nothing changed!!
So I wonder whether this has a fix or not yet?!

Thanks ..

Galal

User avatar
Kevin Clark
Support Team
Support Team
Posts: 751
Joined: Thu Feb 10, 2005 5:34 pm
Location: UK
Contact:

Re: Buttons are not showing

Post by Kevin Clark »

You can't use the prosilver style (this one) with beta5.
You shouldn't be using it live yet either. There's no support for that.
Image

Galileo
Registered User
Posts: 2
Joined: Mon Apr 23, 2007 8:33 am

Re: Buttons are not showing

Post by Galileo »

umm .. ok !! Then ill just wait for the stable one :) thanks for reply and help

User avatar
Handyman
Registered User
Posts: 522
Joined: Thu Feb 03, 2005 5:09 am
Location: Where no man has gone before!
Contact:

Re: Buttons are not showing

Post by Handyman »

Galileo wrote: umm .. ok !! Then ill just wait for the stable one :) thanks for reply and help

There were some recent Database Changes that changed the way the images were stored in the database, that is why they don't show up in Beta 5.
If you want to see how they look right now, you can install the entire CVS snapshot on your localhost or a testing server and have a look at it there.
My phpBB3 Mods || My Mod Queue
Search Engine Friendly (SEO) URLs || Profile link on Avatar and/or Username || AJAX Chat
Display Posts Anywhere || CashMod || AJAX Quick Edit || AJAX Quick Reply

Image

scorpiono
Registered User
Posts: 3
Joined: Sat Apr 07, 2007 9:59 pm

Re: Buttons are not showing

Post by scorpiono »

I had exactly the same problem and tried to fix the problem over the acp too . But after more then 1 hour I gave up :?

However I just wonder how you manage to get the new style on this board :P
Is it impossible to get an export of the Style here ?

User avatar
Kevin Clark
Support Team
Support Team
Posts: 751
Joined: Thu Feb 10, 2005 5:34 pm
Location: UK
Contact:

Re: Buttons are not showing

Post by Kevin Clark »

This board is running the CVS version, not beta5.
You can get the daily snapshot (which contains this style) from http://area51.phpbb.com/cvs/
Just don't use it live :)
Image

User avatar
Lastof
Registered User
Posts: 518
Joined: Wed Mar 17, 2004 8:10 pm
Location: Two weeks last wednesday
Contact:

Re: Buttons are not showing

Post by Lastof »

Don't use beta5 live either.

Don't expect to get support for cvs though. And, he must have gotten a copy to get prosilver.
Last edited by Lastof on 04 May 2008, 00:00, edited -1 times in total
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Look, I'm officially not a bug!!
SHS`: "Oooh Bertie, spank me with that casing stick, spank me spank me spaaaaannnnk mee!"
Image

fergy
Registered User
Posts: 1
Joined: Wed May 09, 2007 9:02 am

Re: Buttons are not showing

Post by fergy »

Actually, I am using Beta5 with prosilver and all icons was showing. In first try, I was get latest snapshoot from cvs but prosilver was missed to show "New Topic" icon. Then, I was get another version of prosilver and now everything working. Sure, as this is not final version, it's not for live forum.

Ricky
Registered User
Posts: 1
Joined: Thu May 10, 2007 3:37 pm
Contact:

Re: Buttons are not showing

Post by Ricky »

me buttons are also gone in a newer version only the prosilver style
Flyff Game ga naar FlyffWorld

User avatar
Handyman
Registered User
Posts: 522
Joined: Thu Feb 03, 2005 5:09 am
Location: Where no man has gone before!
Contact:

Re: Buttons are not showing

Post by Handyman »

it could be based on your permissions as well because if you don't have permission to post in that forum, you won't see the reply button.
My phpBB3 Mods || My Mod Queue
Search Engine Friendly (SEO) URLs || Profile link on Avatar and/or Username || AJAX Chat
Display Posts Anywhere || CashMod || AJAX Quick Edit || AJAX Quick Reply

Image

Post Reply