Installing mods doesent work

Wondering why that MOD you have won't install correctly? Let's take a look
Forum rules
DO NOT give out any FTP passwords to anyone! There is no reason to do so! If you need help badly enough, create a temporary FTP account that is restricted to only the files that you need help with and give the information for that. Giving out FTP information can be very dangerous!
Locked
Zodiac
Registered User
Posts: 2
Joined: Sat May 10, 2008 3:10 pm

Installing mods doesent work

Post by Zodiac »

I have installed EasyMod and when trying to install the arcade I get this:

Code: Select all

Installation Failed

EasyMOD encountered the following error(s). A general error could be ABC. A critical error means D and you should do XYZ.

Error Detail
 
Warning

FIND FAILED: In file [templates/AcidTech/overall_header.tpl] could not find:

<tr>
<td height="25" align="center" valign="top" nowrap="nowrap"><span class="mainmenu">&nbsp;<a href="{U_PROFILE}" class="mainmenu"><img src="templates/AcidTech/images/icon_mini_profile.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{L_PROFILE}" hspace="3" />{L_PROFILE}</a>&nbsp; &nbsp;<a href="{U_PRIVATEMSGS}" class="mainmenu"><img src="templates/AcidTech/images/icon_mini_message.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{PRIVATE_MESSAGE_INFO}" hspace="3" />{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a>&nbsp; &nbsp;<a href="{U_LOGIN_LOGOUT}" class="mainmenu"><img src="templates/AcidTech/images/icon_mini_login.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{L_LOGIN_LOGOUT}" hspace="3" />{L_LOGIN_LOGOUT}</a>&nbsp;</span></td>
</tr>

MOD script line #346 :: FAQ :: Report
 

Error Detail
 
Critical Error

FIND FAILED: In file [templates/subSilver/overall_header.tpl] could not find:

<tr>
<td height="25" align="center" valign="top" nowrap="nowrap"><span class="mainmenu">&nbsp;<a href="{U_PROFILE}" class="mainmenu"><img src="templates/AcidTech/images/icon_mini_profile.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{L_PROFILE}" hspace="3" />{L_PROFILE}</a>&nbsp; &nbsp;<a href="{U_PRIVATEMSGS}" class="mainmenu"><img src="templates/AcidTech/images/icon_mini_message.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{PRIVATE_MESSAGE_INFO}" hspace="3" />{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a>&nbsp; &nbsp;<a href="{U_LOGIN_LOGOUT}" class="mainmenu"><img src="templates/AcidTech/images/icon_mini_login.gif" width="12" height="13" border="0" alt="{L_LOGIN_LOGOUT}" hspace="3" />{L_LOGIN_LOGOUT}</a>&nbsp;</span></td>
</tr>

MOD script line #346 :: FAQ :: Report
 
MOD Data
MOD Title: 	Arcade / Activities MOD     2.1.8     arcade_mod_2.1.8.mod
Author: 	Napoleon     napoleon@inetangel.com     N/A     N/A
Processed Themes: 	AcidTech; subSilver
Processed Languages: 	english
Files Edited: 	6
Commands Processed: 	15
Unprocessed Commands: 	0
Then when trying to install a anti-bot mod, this is what I get:

Code: Select all

Installation Failed

EasyMOD encountered the following error(s). A general error could be ABC. A critical error means D and you should do XYZ.

Error Detail
 
Warning

FIND FAILED: In file [templates/AcidTech/agreement.tpl] could not find:

<td><span class="genmed"><br />{AGREEMENT}<br /><br /><br /><div align="center"><a href="{U_AGREE_OVER13}" class="genmed">{AGREE_OVER_13}</a><br /><br /><a href="{U_AGREE_UNDER13}" class="genmed">{AGREE_UNDER_13}</a><br /><br /><a href="{U_INDEX}" class="genmed">{DO_NOT_AGREE}</a></div><br /></span></td>

MOD script line #1474 :: FAQ :: Report
 

Error Detail
 
Critical Error

IN-LINE FIND FAILED: In file [templates/subSilver/agreement.tpl] could not find:

<a href="{U_AGREE_OVER13}" class="genmed">

MOD script line #1484 :: FAQ :: Report
 
MOD Data
MOD Title: 	Anti Bot Question MOD     2.0.2     anti-bot-question-mod_v_3_0_0.txt
Author: 	MagMo     N/A     N/A     http://phpbb.mwegner.de/
Processed Themes: 	AcidTech; subSilver
Processed Languages: 	english
Files Edited: 	9
Commands Processed: 	74
Unprocessed Commands: 	0
Thanks for any help :mrgreen:
Realisty
Registered User
Posts: 107
Joined: Sat Jan 20, 2007 3:37 pm

Re: Installing mods doesent work

Post by Realisty »

The best solution here is that you edit those files that easymod could not do yourself cause easymod can not find the lines that are specified in the installation txt
Zodiac
Registered User
Posts: 2
Joined: Sat May 10, 2008 3:10 pm

Re: Installing mods doesent work

Post by Zodiac »

I had a look a couple weeks ago (have been busy with work and school and such) when I tried installing everything and too my knowledge I could not find the line's in the files either. So either the line is missing or something else is wrong? Ill take a look tonight and see if I missed it last time.

Thanks for the reply.
User avatar
Kevin Clark
Support Team
Support Team
Posts: 751
Joined: Thu Feb 10, 2005 5:34 pm
Location: UK
Contact:

Re: Installing mods doesent work

Post by Kevin Clark »

Don't try and find the whole line.

Look for the key part of it such as {U_PROFILE} or {U_AGREE_OVER13}
That will put you in approximately the right part of the file. Then you'll have to use some common sense in working out the block of code it wants you to 'change'.

Save a backup of the files before you edit them.
Image
Locked