A Small Glitch in Colored Usergroups

Wondering why that MOD you have won't install correctly? Let's take a look
Forum rules
DO NOT give out any FTP passwords to anyone! There is no reason to do so! If you need help badly enough, create a temporary FTP account that is restricted to only the files that you need help with and give the information for that. Giving out FTP information can be very dangerous!
Locked
THDAdmin
Registered User
Posts: 5
Joined: Sun Nov 25, 2007 9:39 am

A Small Glitch in Colored Usergroups

Post by THDAdmin »

Hi everyone

Well i installed Simple Colored Usergroups the other day and everything went well, all the sql was executed correctly etc.

Although theres one thing, when i make a moderator group for example: "Global Moderator" and i select a color for example red, in the legend and across the forum it shows as phpbb's default green. It also happens for the admin group, i tried and checked but i cant seem to work out what going wrong

Anyone know why?
User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 1006
Joined: Tue Feb 28, 2006 5:26 pm

Re: A Small Glitch in Colored Usergroups

Post by Lumpy Burgertushie »

THDAdmin wrote:Hi everyone

Well i installed Simple Colored Usergroups the other day and everything went well, all the sql was executed correctly etc.

Although theres one thing, when i make a moderator group for example: "Global Moderator" and i select a color for example red, in the legend and across the forum it shows as phpbb's default green. It also happens for the admin group, i tried and checked but i cant seem to work out what going wrong

Anyone know why?

this board is for support for easymod.

you will have a much better chance getting answers about a specific MOD, if you ask your questions in the MOD topic that you downloaded the MOD from.

luck,
robert
Locked