Group Rank Hack Install problem!

Wondering why that MOD you have won't install correctly? Let's take a look
Forum rules
DO NOT give out any FTP passwords to anyone! There is no reason to do so! If you need help badly enough, create a temporary FTP account that is restricted to only the files that you need help with and give the information for that. Giving out FTP information can be very dangerous!
Locked
User avatar
RyosukeZ
Registered User
Posts: 302
Joined: Sun Oct 01, 2006 12:40 am
Location: Woodlands, Singapore
Contact:

Group Rank Hack Install problem!

Post by RyosukeZ » Mon Dec 04, 2006 4:43 pm

Hi nightrider,
i'm using back phpBB 2.0.21 after i just tried my stupid vBulletin :P

hmm, Group Rank Hack. You should know the link to it.
Heres the problem

Code: Select all

Critical Error

FIND FAILED: In file [admin/admin_ranks.php] could not find:

"L_SPECIAL_RANK" => $lang['Special_rank'], 

MOD script line #486 :: FAQ :: Report
Oh ya, i wanted to figure it out.
Which code is correct?

Code: Select all

1)"L_SPECIAL_RANK" => $lang
2)"L_SPECIAL_RANK" =>
3)"L_SPECIAL_RANK" ?
Bored? Come and have fun at my forum!!
Lets rock the hse!!

User avatar
Nightrider
Registered User
Posts: 7219
Joined: Tue Nov 16, 2004 8:54 pm
Location: Florida, US
Contact:

Re: Group Rank Hack Install problem!

Post by Nightrider » Mon Dec 04, 2006 5:59 pm

1 or 2 should work if the L_SPECIAL_RANK setting still exists in your admin_ranks.php file. If you have installed a MOD that removed it, then you would need to choose a different line for the FIND command...

Image

User avatar
RyosukeZ
Registered User
Posts: 302
Joined: Sun Oct 01, 2006 12:40 am
Location: Woodlands, Singapore
Contact:

Re: Group Rank Hack Install problem!

Post by RyosukeZ » Tue Dec 05, 2006 3:10 am

I think it should work fine.
Since this is just a new bored and i just installed news_mod.
So i think it will work fine.
Bored? Come and have fun at my forum!!
Lets rock the hse!!

User avatar
Nightrider
Registered User
Posts: 7219
Joined: Tue Nov 16, 2004 8:54 pm
Location: Florida, US
Contact:

Re: Group Rank Hack Install problem!

Post by Nightrider » Tue Dec 05, 2006 3:23 am

Ok, good luck. Let me know how it goes...

Image

User avatar
RyosukeZ
Registered User
Posts: 302
Joined: Sun Oct 01, 2006 12:40 am
Location: Woodlands, Singapore
Contact:

Re: Group Rank Hack Install problem!

Post by RyosukeZ » Tue Dec 05, 2006 3:57 am

argh.. now news_mod problem
after i put the news_install.php at phpBB2 folder,
install and delete it.

It gives me this problem

Code: Select all

phpBB : Critical Error 

Could not query config information

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'terabyte_php.phpbb_news' doesn't exist

SELECT * FROM phpbb_news

Line : 19
File : functions_news.php
so how? can help?
Bored? Come and have fun at my forum!!
Lets rock the hse!!

User avatar
Nightrider
Registered User
Posts: 7219
Joined: Tue Nov 16, 2004 8:54 pm
Location: Florida, US
Contact:

Re: Group Rank Hack Install problem!

Post by Nightrider » Tue Dec 05, 2006 4:10 am

Were there any error messages when you ran the news_install.php file in your browser? This error says that the phpbb_news table was not created. Try running the news_install.php file again...

Image

User avatar
RyosukeZ
Registered User
Posts: 302
Joined: Sun Oct 01, 2006 12:40 am
Location: Woodlands, Singapore
Contact:

Re: Group Rank Hack Install problem!

Post by RyosukeZ » Tue Dec 05, 2006 4:31 am

tried many many times. still nothing.
do i need to re-install the board and start all over again?
Bored? Come and have fun at my forum!!
Lets rock the hse!!

User avatar
Nightrider
Registered User
Posts: 7219
Joined: Tue Nov 16, 2004 8:54 pm
Location: Florida, US
Contact:

Re: Group Rank Hack Install problem!

Post by Nightrider » Tue Dec 05, 2006 5:10 am

No, you don't need to start over. You need to find the SQL query that creates the phpbb_news table and apply it to your database. Do you have a link to the MOD topic and download???

You do realize that you can Restore Backups using EM's Restore Backups utility if a MOD hoses your board, don't you? You should NEVER have to start over...

Image

User avatar
RyosukeZ
Registered User
Posts: 302
Joined: Sun Oct 01, 2006 12:40 am
Location: Woodlands, Singapore
Contact:

Re: Group Rank Hack Install problem!

Post by RyosukeZ » Tue Dec 05, 2006 6:33 am

eh, i can't rmb which mod is it
but i think this is it.

http://www.phpbbhacks.com/download/1130

haha, 4got about the EM restore utility xD
Bored? Come and have fun at my forum!!
Lets rock the hse!!

User avatar
Nightrider
Registered User
Posts: 7219
Joined: Tue Nov 16, 2004 8:54 pm
Location: Florida, US
Contact:

Re: Group Rank Hack Install problem!

Post by Nightrider » Tue Dec 05, 2006 6:59 am

Unless you really don't mind starting over all the time, you really shouldn't forget about EM's Restore Backups utility. It could definitely save you a lot of time and work...

You need to apply these SQL queries to your database. If you use a different table prefix other than phpbb_, then you will want to change the table names before applying the SQL code in phpMyAdmn...

Code: Select all

CREATE TABLE phpbb_news (
  config_name varchar(255) NOT NULL default '',
  config_value varchar(255) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY (config_name)
) TYPE=MyISAM;

INSERT INTO phpbb_news (config_name, config_value)
  VALUES ('news_block', ''),
  		 ('news_title', ''),
		 ('news_color', ''),
		 ('news_style', ''),
		 ('news_bold', ''),
		 ('news_ital', ''),
		 ('news_under', ''),
		 ('news_size', ''),
		 ('scroll_speed', ''),
		 ('scroll_action', ''),
		 ('scroll_behavior', ''),
		 ('scroll_size', '');
phpMyAdmin - Manually Applying SQL Code

The following is how you apply your SQL code manually to your phpMyAdmin database. You can get into your database through your CPanel by clicking on phpMyAdmin. Follow the following instructions:

I'm sure that every host is different. I will tell you how I run my queries manually and hopefully it will be close to what you have available to you. The following may or may not be similar to what you have...

Log into your domain Control Panel and find the database icons. You should be able to find the phpMyAdmin icon. Click on it...

Image

Hopefully that will log you into your phpAdmin panel. You may need to provide a username and password...

In the phpMyAdmin panel, click on the Databases hyperlink...

Image

Hopefully that should take you where you can select your database. You may only have one. Select your database hyperlink...

Image

That should open up the display of all the tables in your database. Ignore them. Somewhere on the page, you should see something similar to this:

Image

Click on the SQL tab to display something like the following where you can copy all of the SQL commands in at once:

Image

Click on the Go button and the queries will be run. If all goes well, you will be told that the commands were executed successfully. Otherwise you will see a screen that tells you which command failed. If the columns that you are trying to add already exist, a duplicate will not be added...

Hopefully my instructions above are close to what you would see on your domain. If not, perhaps you could provide some screenshots of what you have available and we can figure out what you need to do. I use Gadwin Printscreen to create the screenshots and www.ImageShack.us to host them so they can be posted here...

Image

Locked