Trying to install but it's Looping???

Having problems installing EM? Let's fix that
Forum rules
DO NOT give out any FTP passwords to anyone! There is no reason to do so! If you need help badly enough, create a temporary FTP account that is restricted to only the files that you need help with and give the information for that. Giving out FTP information can be very dangerous!
Locked
ICEBreaker42
Registered User
Posts: 5
Joined: Fri Mar 21, 2008 3:59 pm

Trying to install but it's Looping???

Post by ICEBreaker42 » Fri Mar 21, 2008 4:04 pm

I logged into my forum as administrator.
from the administrators page i put http://www.myforumlocation.com/forum/ad ... nstall.php
in the address bar of IE.
it asks me to login again, then it shows the easymod first page:

"Step 1 (gathering settings): Welcome to the EasyMOD installer. EasyMOD will try to guide you every step of the way. First, we need to know a little about your server."

whatever i choose, it just asks me to login again, then takes me back to the same "step 1" page?
I have no clue where to go to find whats wrong.
any links for reading or help is greatful

User avatar
stickerboy
Registered User
Posts: 94
Joined: Fri Jun 04, 2004 3:05 pm
Location: Airdrie, UK
Contact:

Re: Trying to install but it's Looping???

Post by stickerboy » Sun Mar 23, 2008 10:15 pm

Please keep to the onw topic thanks - viewtopic.php?f=19&t=29425


kenny.
I'm a web-designing prototyping tech-support musician
|| Twitter || Flickr || BandCamp ||
Please don't contact me via pm/email unless I ask you to/say it's ok

Locked