cannot find admin/mod_install.tpl

Having problems installing EM? Let's fix that
Forum rules
DO NOT give out any FTP passwords to anyone! There is no reason to do so! If you need help badly enough, create a temporary FTP account that is restricted to only the files that you need help with and give the information for that. Giving out FTP information can be very dangerous!
Locked
josiah
Registered User
Posts: 3
Joined: Fri Feb 17, 2006 3:27 am

cannot find admin/mod_install.tpl

Post by josiah »

this is my error
i have tried manualy putting the files there i have check the number in smart ftp and they are all wehre they need to be or highr 755 for folders or 654 for files
EM installer v0.3.0 wrote: EM status: New Install
phpBB version: 2.0.19
Working Dir: /forum/phpbb/admin/mods/easymod
Install Step: 7
Mode:

The Error wrote: Could not find [templates/subSilver/admin/mod_install.tpl].

Permissions: (including system errors)

read access :: OK
write access :: OK
root path write :: OK
chmod access :: OK
unlink access :: OK
mkdir access :: OK
tmp path write :: OK
FTP extension :: module not loaded
Safe Mode :: OFF
copy access :: OK


Additional System Information:

System: FreeBSD robs-p2-wh-test.biz 4.10-YAHOO-20040603 FreeBSD 4.10-YAHOO-20040603 #0: i386
Configure Command: './configure' '--prefix=/usr' '--enable-fastcgi' '--with-config-file-path=/usr/lib/php' '--enable-memory-limit' '--enable-bcmath' '--enable-calendar' '--enable-exif' '--enable-mbstring=all' '--enable-mbregex' '--with-curl' '--with-dom' '--with-dom-xslt' '--with-gdbm' '--with-gettext' '--with-iconv' '--with-gd' '--with-jpeg-dir' '--with-png-dir' '--with-tiff-dir' '--with-xpm-dir=/usr/X11R6' '--with-zlib-dir' '--with-ttf' '--with-freetype-dir' '--with-t1lib' '--enable-gd-native-ttf' '--with-mcrypt' '--with-mhash' '--with-mime-magic' '--with-ming' '--with-openssl' '--with-pspell' '--with-regex' '--enable-wddx' '--with-xmlrpc' '--enable-xslt' '--with-xslt-sablot' '--with-zip' '--disable-posix'
PHP version: 4.3.11
register_globals: ON
magic_quotes_gpc: ON
magic_quotes_runtime: OFF
allow_url_fopen: ON
sockets_support: N/A


Recommendations:
write: server
move: copy

Selected settings:
write: ftpb
move: ftpa
ftp dir: forum/phpbb
ftp host: ftp.notlostbutnotfound.com
ftp port: 21
ftp debug: true
ftp ext: fsock
ftp cache: false

CWD Listing:

Code: Select all

drwxrwxr-x . 
drwxrwxr-x .. 
drwxrwxr-x em_includes 
drwxrwxr-x includes 
drwxrwxr-x languages 
drwxrwxr-x templates 
-rw-rw-r-- easymod.gif 
-rw-rw-r-- easymod_display_functions.php 
-rw-rw-r-- easymod_install.php 
-rw-r--r-- post_process.sh 
-rw-r--r-- post_process.bat 
Testing FTP access...
Trying to connect to ftp.notlostbutnotfound.com:21 ...
220-Welcome to the Yahoo! Web Hosting FTP server.
220-Need help? Get all details at:
220-http://help.yahoo.com/help/us/webhosting/gftp/
220-
220-No anonymous logins accepted.
220 Yahoo!
Connected to remote host "ftp.notlostbutnotfound.com:21"
> USER wboropics
331-Enter your Yahoo! member password
331
> PASS ********
230-You are using 1.4% of your subscribed disk space
230-You have 1971.807 MB of space available
230
Authentication succeeded
1) Logged in successfully
> PWD
257 "/wboropics" is current directory.
Current Working Directory: /wboropics
> PASV
227 Entering Passive Mode (68,142,234,92,142,63)
> NLST
Trying to 68.142.234.92:36415 ...
150 Opening ASCII mode data connection for .
Connected to remote host
Disconnected from remote host
about.htm
angry.htm
dyehair.html
favicon.ico
happy.htm
index.html
index2.htm
jenn.html
jenn1pic.html
jenn3.html
jennafropic.html
jennpic.html
joezpacifier.html
links.htm
linux_geek.html
misc.htm
mosesdesktop.html
mosesfriends.html
moseslaptop.html
mosesperipherals.html
mosespics.html
mosesserver.html
notes.htm
paganloserdesktop.html
paganloserperipherals.html
pics.htm
quotes.htm
ranshit.htm
rigs.html
rp2003.html
sad.htm
schoolweb1.html
schoolweb2.html
test.html
tony3.html
tonycheese.html
tonycig.html
tonytongue.html
webcam.html
webrings.htm226 Transfer complete.
Directory listing: (40 files being listed)
[about.htm]
[angry.htm]
[dyehair.html]
[favicon.ico]
[happy.htm]
[index.html]
[index2.htm]
[jenn.html]
[jenn1pic.html]
[jenn3.html]
[jennafropic.html]
[jennpic.html]
[joezpacifier.html]
[links.htm]
[linux_geek.html]
[misc.htm]
[mosesdesktop.html]
[mosesfriends.html]
[moseslaptop.html]
[mosesperipherals.html]
[mosespics.html]
[mosesserver.html]
[notes.htm]
[paganloserdesktop.html]
[paganloserperipherals.html]
[pics.htm]
[quotes.htm]
[ranshit.htm]
[rigs.html]
[rp2003.html]
[sad.htm]
[schoolweb1.html]
[schoolweb2.html]
[test.html]
[tony3.html]
[tonycheese.html]
[tonycig.html]
[tonytongue.html]
[webcam.html]
[webrings.htm]
> CWD forum/phpbb/admin/mods/easymod
250 CWD command successful.
> PWD
257 "/wboropics/forum/phpbb/admin/mods/easymod" is current directory.
2) CD to EasyMOD path successfully
> TYPE I
200 Type set to I.
> PASV
227 Entering Passive Mode (68,142,234,92,142,185)
> DELE ../../../easymod.gif
550 /wboropics/forum/phpbb/easymod.gif: No such file or directory.
Error : DELE command failed
> STOR ../../../easymod.gif
Trying to 68.142.234.92:36537 ...
150 Opening BINARY mode data connection for /wboropics/forum/phpbb/easymod.gif .
Connected to remote host
Storing local file "../../../admin/mods/easymod/easymod.gif" to remote file "../../../easymod.gif"
Disconnected from remote host
226-You are using 1.4% of your subscribed disk space
226 You have 1971.800 MB of space available
> SITE CHMOD 644 ../../../easymod.gif
200 CHMOD command successful.
> TYPE I
200 Type set to I.
> PASV
227 Entering Passive Mode (68,142,234,92,142,185)
> DELE ../../../easymod.gif
250-You are using 1.4% of your subscribed disk space
250-You have 1971.807 MB of space available
250 DELE command successful.
> STOR ../../../easymod.gif
Trying to 68.142.234.92:36537 ...
150 Opening BINARY mode data connection for /wboropics/forum/phpbb/easymod.gif .
Connected to remote host
Storing local file "../../../admin/mods/easymod/easymod.gif" to remote file "../../../easymod.gif"
Disconnected from remote host
226-You are using 1.4% of your subscribed disk space
226 You have 1971.800 MB of space available
> SITE CHMOD 644 ../../../easymod.gif
200 CHMOD command successful.
> DELE ../../../easymod.gif
250-You are using 1.4% of your subscribed disk space
250-You have 1971.807 MB of space available
250 DELE command successful.
3) wrote to phpBB root successfully
> QUIT
221-You have transferred 13156 bytes in 2 files
221-Total traffic for this session was 15549 bytes in 3 transfers.
221-Thank you for using the FTP service on ftp.us.geocities.com.
221 Goodbye.
Disconnected from remote host

FTP access test :: successful

User avatar
Nux
Registered User
Posts: 943
Joined: Tue Jun 14, 2005 5:09 pm
Location: 3cities, Poland
Contact:

Re: cannot find admin/mod_install.tpl

Post by Nux »

All seems to be OK... Just can't think of anything that could be wrong, but you can try to use something else then FTP
What to choose in the first step of the installation?
Probably the best thing to do is to let EM decide - choose "I don't have FTP access. Have EasyMOD suggest what to do please!".
If you will get "Automation Technique detected!" then scream "hurrray" ;) and hit submit button.

If not, then you should:
1. Check your file permissions.
2. Contact you hosting provider or your server administrator to find out about any additional restrictions.
3. If this won't work then choose that you want to use FTP (then follow the instructions in "How to set up the FTP?" - below).
4. If and only if you will still fail to install EM and your host (or server administrator) will tell you that it should work, then please report your problem here. Remember to share the knowledge that you've got along the way (in particular about any restrictions that are on your server) and include Debug Info (from the EM installation page) otherwise we usually won't be able to guess what is wrong.
5. If all will fail you can usually go to "Advanced Mode" and choose "Download"/"Manually Load" for "Writing"/"Moving". This will make EasyMOD not so very easy, but it should still be usefull.
(from recent problems)

josiah
Registered User
Posts: 3
Joined: Fri Feb 17, 2006 3:27 am

Re: cannot find admin/mod_install.tpl

Post by josiah »

well ill be a monkey bunghole. it worked this time. i thnk you planed it with my server..... thanks! :lol:

Locked