[solved] stupid lang error

Having problems installing EM? Let's fix that
Forum rules
DO NOT give out any FTP passwords to anyone! There is no reason to do so! If you need help badly enough, create a temporary FTP account that is restricted to only the files that you need help with and give the information for that. Giving out FTP information can be very dangerous!
Locked
loldaolda
Registered User
Posts: 4
Joined: Thu Aug 19, 2004 10:33 pm

[solved] stupid lang error

Post by loldaolda » Thu Aug 19, 2004 10:52 pm

plz, i cant install, allways have error with the lang_admin... Could not find $lang['MOD_control_tag'] = '0.1.13 in [language/lang_english/lang_admin.php].

I searched another posts but nothing....
EM installer v0.1.13 wrote: phpBB version: 2.0.10
Working Dir: /3w/wz.cz/s/sux/forum/admin/mods/easymod
Install Step: 7
Mode:
The Error wrote: Could not find $lang['MOD_control_tag'] = '0.1.13 in [language/lang_english/lang_admin.php].
Permissions: (including system errors)

read access :: OK
write access :: OK
root path write :: OK
chmod access :: OK
unlink access :: OK
mkdir access :: OK
tmp path write :: No
FTP extension :: OK
Safe Mode :: ON
copy access :: OK



Recommendations:
write: server
move: copy

Selected settings:
write: ftpb
move: ftpa
ftp dir: /forum
ftp host: localhost
ftp debug: false
ftp ext: ext
ftp cache: true

CWD Listing:

Code: Select all

drwxrwxr−x . 
drwxrwxr−x .. 
−rw−rw−r−− easymod_install.php 
drwxrwxr−x em_includes 
−rw−rw−r−− post_process.sh 
−rw−rw−r−− easymod_display_functions.php 
drwxrwxr−x processed 
−rw−rw−r−− easymod.gif 
drwxrwxr−x backups 
−rw−rw−r−− post_process.bat 
drwxrwxr−x includes 
−rw−rw−r−− lang_easymod.php 
drwxrwxr−x templates
Warning: Missing argument 7 for test_ftp() in /3w/wz.cz/s/sux/forum/admin/mods/easymod/em_includes/em_ftp.php on line 34

Testing FTP access...
1) Logged in successfully
PWD: /
Dir listing: (1 files being listed)
[forum]
2) CD to EasyMOD path successfully
3) wrote to phpBB root successfully

FTP access test :: successful
thx, i hope there will be some solution... :(

User avatar
A_Jelly_Doughnut
Registered User
Posts: 1780
Joined: Wed Jun 04, 2003 4:23 pm

Re: stupid lang error

Post by A_Jelly_Doughnut » Fri Aug 20, 2004 12:01 am

See GPHemsley's post here http://area51.phpbb.com/phpBB22/viewtop ... &sk=t&sd=a

(testing the "local URL" bbcode here...looks like I need a user's guide :P )
A_Jelly_Doughnut

loldaolda
Registered User
Posts: 4
Joined: Thu Aug 19, 2004 10:33 pm

Re: stupid lang error

Post by loldaolda » Fri Aug 20, 2004 8:33 am

I saw the GPHemsley's post, but this is something different... I am working in the right dir, to bo sure. :?

loldaolda
Registered User
Posts: 4
Joined: Thu Aug 19, 2004 10:33 pm

Re: stupid lang error

Post by loldaolda » Sat Aug 21, 2004 9:05 pm

Can I turn off the safe mode? If so, how? :?

loldaolda
Registered User
Posts: 4
Joined: Thu Aug 19, 2004 10:33 pm

Re: stupid lang error

Post by loldaolda » Sat Aug 21, 2004 9:10 pm

lol, I just tried the 3rd install method in the begining of install and it works :lol:
EM Installed 8)

sabriena
Registered User
Posts: 4
Joined: Mon Aug 30, 2004 4:28 am

Re: stupid lang error

Post by sabriena » Mon Aug 30, 2004 9:47 pm

What'd you do exactly just.. change the install method and it went away? I have that same exact problem.. I didn't see that anyone had a fix for it.

Nuttzy99
Registered User
Posts: 927
Joined: Fri Aug 03, 2001 7:09 am
Contact:

Re: stupid lang error

Post by Nuttzy99 » Tue Aug 31, 2004 1:49 am

Sounds like we're all set. I know sabriena started a new topic so I'll take care of you there ;)

-Nuttzy :cool:
SpellingCow.com - Free spell check service for your forums or any web form!
My Other Site

Locked