Search found 59 matches

by hater
Fri Jul 09, 2004 9:38 am
Forum: [3.0/Olympus] Styling
Topic: "View Source" not working or disabled
Replies: 24
Views: 19887

Re: "View Source" not working or disabled

For good reason obviously, and with a certain amount of seriousness, I am trying to be as understanding and relaxed about this as possible. :D Again I'm sorry if did not follow the rules of asking a question, my mistake. I'm glad I still have fingers to type SHS` and that you did not cut them off fo...
by hater
Fri Jul 09, 2004 9:34 am
Forum: [3.0/Olympus] New features discussion
Topic: Daylight Saving Time (DST) within one country
Replies: 103
Views: 58791

Re: Daylight Saving Time (DST) within one country

Other problems that come about from this method are already prominent in phpBB2.0x and openly visible when using a birthday modification which is already built into 2.x, and a calendar/event modification which means time sensitive events can frequently be 1 hour off. Also the above noted problem of ...
by hater
Fri Jul 09, 2004 2:08 am
Forum: [3.0/Olympus] Styling
Topic: "View Source" not working or disabled
Replies: 24
Views: 19887

Re: "View Source" not working or disabled

p.s. - I never intended for my topic to come off as "Ha ha you broke this" or "look what you did because of your crappy development software" so please don't think that this was some sort of bug report or that I was throwing something back at you. Because I enjoy using and learning from phpBB, I fou...
by hater
Fri Jul 09, 2004 12:53 am
Forum: [3.0/Olympus] New features discussion
Topic: Showing bots as bowsing forums
Replies: 5
Views: 3484

Re: Showing bots as bowsing forums

Hmm.. nice.. I'm going to give this a shot myself i think. It wouldn't be too hard to make something like this if the bots are just a special user type.

Thanks for the pic and info, it helps answer my question quite a bit. :D
by hater
Fri Jul 09, 2004 12:49 am
Forum: [3.0/Olympus] Styling
Topic: "View Source" not working or disabled
Replies: 24
Views: 19887

Re: "View Source" not working or disabled

I suppose it is my mistake to assume I would receive friendly moderation from an opensource free fora also? I wasn't fishing for any answer. There was no right or wrong there to even presume that it was an answer I was or was not looking for. As much as I am greatful for the work that is put into ph...
by hater
Thu Jul 08, 2004 11:54 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: 2.0x to 2.2 conversion?
Replies: 12
Views: 8969

Re: 2.0x to 2.2 conversion?

Those who care make time.

:D
by hater
Thu Jul 08, 2004 10:54 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: The Template Speed and Query times
Replies: 11
Views: 5121

Re: The Template Speed and Query times

lol.. I don't think that was the general intent of my question was that people would not choose phpBB because of this, and the logicstics on how the pages are built and displayed makes perfect sense so I'm not trying to waive a red flag there. Just curious is all...
by hater
Thu Jul 08, 2004 9:54 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Template and style development interface
Replies: 10
Views: 7699

Re: Template and style development interface

This could be totally feasable without using flash at all, and using CSS as it's intended to be used and have on-the-fly template changes and additions. Lately I've found a GREAT amount of info on CSS just by searching for some new ideas and ways of using CSS for everything, which is simply astonish...
by hater
Thu Jul 08, 2004 7:17 pm
Forum: [3.0/Olympus] Styling
Topic: "View Source" not working or disabled
Replies: 24
Views: 19887

Re: "View Source" not working or disabled

... and I guess you tested in Internet Explorer on all platforms, despite being told it's an issue with Internet Explorer ? lol... wow... Bad day SHS`? To reiterate.... What you are seeing is a bug in IE most likely . Clear the cache and then try again. Tried that, didn't work. Get off my back. ;) ...
by hater
Thu Jul 08, 2004 1:13 pm
Forum: [3.0/Olympus] Styling
Topic: "View Source" not working or disabled
Replies: 24
Views: 19887

Re: "View Source" not working or disabled

So far it doesn't work at work, here at home, or on my buddies mac. Hrmm..