Search found 50 matches

by tiger2kn5
Thu Sep 15, 2005 2:17 am
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Thanks psoTFX
Replies: 33
Views: 19487

Re: Thanks psoTFX

:cry: That leave what. One Developer now... ohhh my dreams are shattered :cry:
by tiger2kn5
Tue Sep 13, 2005 8:15 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: phpbb3 mods
Replies: 11
Views: 7135

Re: phpbb3 mods

Well i also started making my "Modules" not mods. Although i been inclided to mod some things but really refrain my self from doing such things. However there was one mod that i couldnt' help doing just because i really wanted to see when people use my module ;) In any event, Check out my live verst...
by tiger2kn5
Sun Sep 11, 2005 5:22 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Things I notice while looking thought my control pannel
Replies: 10
Views: 6180

Re: Things I notice while looking thought my control pannel

I believe u can join groups that are open. But you would not be able to join closed groups. Im not too sure but i think before joining it puts you as pending, and the admin has to authorize the join request. So basicly it just makes a request to join.
by tiger2kn5
Fri Sep 02, 2005 7:12 pm
Forum: [3.0/Olympus] Styling
Topic: Is the styles system complete?
Replies: 8
Views: 6727

Re: Is the styles system complete?

I been making styles for my mod and the Style object/system seems to be stable and pretty much complete to me. If anything is to change i would think it would be the variables in the template files because of the features been added and bugs being fixed. Other than that i think its safe to say that ...
by tiger2kn5
Wed Aug 31, 2005 3:20 am
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: can we upgrade from phpbb2 to v3
Replies: 12
Views: 6959

Re: can we upgrade from phpbb2 to v3

well phpbb3 already has an attachment module, so if the author of the phpbb2 attachement mod creates some type of conversion script then you're not "screwed", as much as i hate to say it, but we'll all just have to wait, everything will be clear in due time.
by tiger2kn5
Tue Aug 23, 2005 9:11 pm
Forum: [3.0/Olympus] New features discussion
Topic: WYSIWYG Editor discussion
Replies: 3
Views: 4297

WYSIWYG Editor discussion

I though it would be good to get a WYSIWYG editor discussion going here as i haven't heard anything talk about it and it is one of the mini projects that was setup. I recently choose to include a wysiwyg editor in one of my projects and i had to look at the alternatives out there. So i want to see w...
by tiger2kn5
Fri Aug 19, 2005 5:32 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: php SDK ?
Replies: 7
Views: 3878

php SDK ?

Anyone planning on creating a phpBB SDK for olympus. I seen it done in IPB and i think is a good idea, for people that wish to integrate phpBB into their site, i been doing some hevy integration with the current CVS and find my self replecating alot of the code to do essential such as adding a post,...
by tiger2kn5
Tue Aug 09, 2005 3:02 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Anyone trying this on a production system?
Replies: 7
Views: 5115

Re: Anyone trying this on a production system?

I am, I started working on my next site integrating Olympus, im planning to even run it once its complete, however im disabling the board until atleast beta. Currently i'm only using it so that my site can use many functions and classes that Olympus has, and it has cut down my coding time by atleats...
by tiger2kn5
Tue Jul 19, 2005 4:00 pm
Forum: [3.0/Olympus] Styling
Topic: chaging style on the fly
Replies: 6
Views: 5703

Re: chaging style on the fly

I got it working now. The problem was that i was installign the styles manually, (just putting the information into the style & template tables, the style uses the same theme as subSilver). And i guess theres some extra step then just add the info to those tables in the databse. So when I installed ...
by tiger2kn5
Mon Jul 18, 2005 5:44 am
Forum: [3.0/Olympus] Styling
Topic: chaging style on the fly
Replies: 6
Views: 5703

Re: chaging style on the fly

I take it back, it doesnt work. It was working from the cache, when i emptied the cache directory, then it started giving the error again. I even tried copying the SubSilver style folder and renaming it to my style folder, and for some reason its still looking in subSilver template->_tpl_load_file()...