Search found 81 matches

by ric323
Fri Feb 06, 2009 3:53 am
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: RESOLVED: Missing 'New Topic' button ...
Replies: 9
Views: 11944

Re: Missing 'New Topic' icons ...

GTK wrote:alright,,, so

1- you want to show the Topic Icon when posting a new topic or reply
...
His problem is solved. It was nothing to do with "topic icons", just with the "new topic" button!
I already pointed out in my first reply that COD3M4ST3R-X had misinterpreted the problem, and you continued it.
by ric323
Fri Feb 06, 2009 3:51 am
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: Links Not Working Correctly
Replies: 1
Views: 1498

Re: Links Not Working Correctly

Does this happen to links you post yourself, or only to others?
What MODs have you installed on your board?

To save endless questions, it can save time to just fill out the full "Support Request Template".
by ric323
Fri Feb 06, 2009 3:31 am
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: Move config.php out of Web Root
Replies: 14
Views: 14249

Re: Move config.php out of Web Root

FoolishNoob wrote:...
Exposed source code in config.php exposes your database credentials... we can see here how that turns out.
As Lumpy already mentioned, that was NOT the case at phpbb.com. The attacker was able to insert his own php code, so it didn't matter where config.php was.
by ric323
Fri Feb 06, 2009 3:28 am
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: RESOLVED: Custom registration fields do not show
Replies: 2
Views: 2127

Re: Custom registration fields do not show in registration panel

Check the diusplay settings you specified for the field, and also the "Load Settings" in the ACP.
by ric323
Fri Feb 06, 2009 2:58 am
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: RESOLVED: Missing 'New Topic' button ...
Replies: 9
Views: 11944

Re: Missing 'New Topic' icons ...

If you mean this ICON http://area51.phpbb.com/phpBB/styles/prosilver/imageset/en/button_topic_new.gif this means you have to copy the imageset from the English Style to whatever language Style you're using Example styles\prosilver\imageset\en to any language, in my case Arabic styles\prosilver\imag...
by ric323
Fri Feb 06, 2009 2:46 am
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: UTF-8 prob? I've lost my site...
Replies: 8
Views: 5821

Re: UTF-8 prob? I've lost my site...

It says "UTF8 without a BOM".
Notepad does not have this option, if you select UTF8, it always adds a BOM.
I would recommend starting again with a virgin file from the full install package, and using only notepad++ on it.
by ric323
Fri Feb 06, 2009 2:33 am
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: RESOLVED: Missing 'New Topic' button ...
Replies: 9
Views: 11944

Re: Missing 'New Topic' icons ...

What does it say under "Permissions" in the bottom left corner? e.g.: Forum permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum See:...
by ric323
Fri Feb 06, 2009 2:29 am
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: Style database
Replies: 5
Views: 2634

Re: Style database

ninabell wrote: Any idea when phpbb will be back?
No. It could be a couple of days yet. There is a LOT of information which has to be checked & cleaned before we re-open the board.
by ric323
Fri Feb 06, 2009 2:23 am
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: UTF-8 prob? I've lost my site...
Replies: 8
Views: 5821

Re: UTF-8 prob? I've lost my site...

There is something at the start of /language/en/common.php that shouldn't be there. The very first thing must be the "<?php" If you edited with notepad, and saved as "UTF8", it will have placed a BOM (Byte Order Mark) there, which can cause this. You can fix this by using a better text editor, like ...
by ric323
Fri Feb 06, 2009 2:20 am
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: 3.0.x to 3.0.4 upgrade/clean install
Replies: 2
Views: 1792

Re: 3.0.x to 3.0.4 upgrade/clean install

The install documentation that comes with phpBB tells you how to do this.
Have a look at: docs/INSTALL.html#update_full