Search found 88 matches

by NeilUK
Sun May 25, 2014 12:04 am
Forum: Chit Chat
Topic: Login without password
Replies: 24
Views: 37873

Re: Login without password

Much safer than using just email If someone already has access to your email, you're boned anyway. That's true, which means that to have email as a log in option on a Forum the user would most likely have to create another email account with gmail or some other which again would lose whatever time ...
by NeilUK
Sat May 24, 2014 2:23 pm
Forum: Chit Chat
Topic: Login without password
Replies: 24
Views: 37873

Re: Login without password

A better option for me would be to log in with Facebook or Twitter, Google + etc. So if you were already logged into one of those you would just click a button no username password to enter. Much safer than using just email
by NeilUK
Wed May 14, 2014 10:50 pm
Forum: [3.x] Discussion
Topic: Post/Reply by Email - Integration With Email Lists
Replies: 57
Views: 56799

Re: Post/Reply by Email - Integration With Email Lists

I may have read an erroneous post here but I did read that Wordpress also looked into this feature for new blog posts and comments but rejected it in the end because of security fears. Whether it was really insecure or whether it was just that their users would have security fears was unclear. Becau...
by NeilUK
Thu Apr 24, 2014 6:13 pm
Forum: [3.x] Discussion
Topic: Releasing 3.1.0-b3
Replies: 15
Views: 13001

Re: Releasing 3.1.0-b3

5hocK wrote:
nickvergessen wrote:I am unable to reproduce that, did you use a b2 board instead of 3.0.12?
I used Quickinstall and XAMPP
Surely Quickinstall isn't ready for 3.1 yet? The mod page says it's only for 3.0.11
by NeilUK
Mon Apr 14, 2014 6:03 pm
Forum: [3.x][Archive] RFCs
Topic: FAQ Manager
Replies: 45
Views: 40595

Re: FAQ Manager

I'd be in favour of this and would definitely use it, sure not many read the FAQ as a rule but having a modified one to fit each forum would mean you can easily just refer people to it and would mean it's relevant to the Forum you are running
by NeilUK
Sat Apr 12, 2014 11:48 am
Forum: [3.x][Archive] RFCs
Topic: Delete all PMs
Replies: 6
Views: 6625

Re: Delete all PMs

Couldn't the "delete all" button do that though? Instead of it just deleting those on a page, maybe have delete selected deletes all selected on that page, but delete all actually does just that. This is how it works for example on Yahoo mail which I use. Delete All wipes the whole folder out, used ...
by NeilUK
Tue Mar 25, 2014 7:31 pm
Forum: [3.x] Discussion
Topic: Releasing 3.1.0-b2
Replies: 26
Views: 18100

Re: Releasing 3.1.0-b2

After beta 3, RC 1 will be release? And after RC 3 , final version will be release? I doubt they would want to put a schedule together like that, there will be no set numbers for Betas, they will go to RC when ready whether there have been 3 betas or more. Then again there will be as many RC's as t...
by NeilUK
Sun Mar 23, 2014 6:24 pm
Forum: [3.x] Discussion
Topic: Custom profile field - contact field
Replies: 7
Views: 3501

Re: Custom profile field - contact field

Will it be possible to make the new custom field open in a new window? I have just tested making a Twitter using it and it works great (I couldn't figure out how to make the icon appear on topic pages) but it worked great. To make it open in a new window would the "target="blank"" command need to be...
by NeilUK
Fri Mar 21, 2014 6:47 pm
Forum: [3.x] Discussion
Topic: latest release phpbb 3.1 / twig.php problem
Replies: 11
Views: 12401

Re: latest release phpbb 3.1 / twig.php problem

Ok, I tried copying all the files back over with the 3.0.12 files and it's working so I am going to try the update again, maybe I did something wrong the first time. Still can't delete the twig folder from cache though and also it won't let me change it's permissions. Everything else in cache is 777...
by NeilUK
Fri Mar 21, 2014 5:37 pm
Forum: [3.x] Discussion
Topic: latest release phpbb 3.1 / twig.php problem
Replies: 11
Views: 12401

Re: latest release phpbb 3.1 / twig.php problem

It's the prosilver style I am using on the test Forum, on my live site which is 3.0.12 it's the black pearl but I have switched and made prosilver the only available style. It did all work OK yesterday and loaded fine. So I am bit stumped now, I wasn't able to delete the twig cache folder