Search found 203 matches

by Ectoman
Fri Nov 24, 2006 10:11 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Visual Confirmation Problems?
Replies: 9
Views: 6173

Re: Visual Confirmation Problems?

I ended up disabling it. Even on v2 boards, people email me telling me the image is a red x. I need more tests from people with all kinds of configurations before I can reactivate that feature. Maybe the user has an adblocker or something.. but it should still be done so it gets around the blocking ...
by Ectoman
Fri Nov 24, 2006 7:17 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Bug is less,
Replies: 1779
Views: 1081526

Re: Bug is less,

Beta 4 this weekend?

:lol:
by Ectoman
Fri Nov 24, 2006 3:46 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Bug is less,
Replies: 1779
Views: 1081526

Re: Bug is less,

There were after Beta 3 too.

They just got fixed already.
by Ectoman
Thu Nov 23, 2006 11:37 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: view new posts or view unwatched posts !!!
Replies: 5
Views: 3939

Re: view new posts or view unwatched posts !!!

Huh?

You should see all new posts since last visit, and it should stay that way for a while.. are you saying the icons don't change for ones you already have read?
by Ectoman
Thu Nov 23, 2006 11:36 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Bug is less,
Replies: 1779
Views: 1081526

Re: Bug is less,

Tons and tons of the reports that came in after Beta 3 was released were either.. Not Bugs, Support Requests, or Duplicates...
by Ectoman
Thu Nov 23, 2006 11:34 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Google Bots not Working Correctly?
Replies: 27
Views: 19995

Re: Google Bots not Working Correctly?

Not spam us?
by Ectoman
Thu Nov 23, 2006 2:07 am
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Visual Confirmation Problems?
Replies: 9
Views: 6173

Re: Visual Confirmation Problems?

I changed the settings and changed it to something simpler.. now I just need to know if the users still get red X's..
by Ectoman
Thu Nov 23, 2006 12:02 am
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Visual Confirmation Problems?
Replies: 9
Views: 6173

Visual Confirmation Problems?

Has the new Visual Confirmation been tested on as many configurations and browsers as possible? I have been told the box was blank (a red X) with one user. And I have seen it myself show up as a red x.. I just had to refresh and it worked, but it did not work for the user I was trying to talk throug...
by Ectoman
Wed Nov 22, 2006 11:02 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Receive Too Many Emails?
Replies: 1
Views: 1469

Receive Too Many Emails?

Does anyone have the problem of perhaps Olympus sending out too many emails? I just recieved a PM from a user, and I recieved two emails notifying me of this. I sent out a mass email, and I'm pretty sure I got two that time (or more.. seeing as how I'm registered as many different users on my test b...
by Ectoman
Wed Nov 22, 2006 5:42 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Searching for your Posts Doesn't Return them all
Replies: 7
Views: 3786

Re: Searching for your Posts Doesn't Return them all

Bumping this up once again. It has been re-introduced as a bug, http://www.phpbb.com/bugs/viewreport.php?b=5530 apparently it wasn't fixed as I had thought (which is weird.. because I know I have gotten it to work before). Looks like it still does not return all of your posts while doing the Egosear...