Search found 5 matches

by stormbringergrey
Tue Feb 10, 2009 11:38 pm
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: AOL 9.x users can’t post on 3.0.4
Replies: 5
Views: 8615

Re: AOL 9.x users can’t post on 3.0.4

Thanks, that was it :D Just for the record, to be AOL* compatible the following settings must be changed to the “boxed” version of phpBB 3.0.X: 1. General > Visual Confirmation Settings > GD CAPTCHA = No 2. General > Security Settings > Session IP Validation = A.B *10.1 million subscribers as of Nov...
by stormbringergrey
Tue Feb 10, 2009 2:09 am
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: AOL 9.x users can’t post on 3.0.4
Replies: 5
Views: 8615

Re: AOL 9.x users can’t post on 3.0.4

It is set to A.B.C. which was the default. I don't have the AOL client here at home but I can experiment once I'm back in the office tomorrow. I'm curious, do you know what the security exposure is by changing this value? Just for the record, here are some other security settings which might be rela...
by stormbringergrey
Mon Feb 09, 2009 11:22 pm
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: AOL 9.x users can’t post on 3.0.4
Replies: 5
Views: 8615

AOL 9.x users can’t post on 3.0.4

I’ve disabled the GD option for CAPTCHA so AOL users can register but now I’m finding they can’t post. They can login but any attempt to create a new topic or reply to an existing topic returns them to the login screen. I wanted to blame this on novice users with really bad taste in browsers, howeve...
by stormbringergrey
Sun Feb 08, 2009 8:14 pm
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: Captcha not working for AOL users
Replies: 2
Views: 2566

Re: Captcha not working for AOL users

Surprisingly, turning off the GD option did solve the problem. Thanks for the help.
by stormbringergrey
Sun Feb 08, 2009 1:06 am
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: Captcha not working for AOL users
Replies: 2
Views: 2566

Captcha not working for AOL users

I’ve got two AOL users confirming they are unable to see the captcha code graphic (shows as broken link). Works fine in IE. Interestingly I notice that this board is not using the default version of captcha or at least it looks different than the one I’ve got with phpBB 3.0 upgraded to 3.0.4. Anyone...