Search found 5 matches

by KristyH
Thu Mar 13, 2008 1:34 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Tried to install a mod and now my board is crazy!
Replies: 2
Views: 6037

Re: Tried to install a mod and now my board is crazy!

I was able to reload the back up of my board. I am still not sure what was wrong, but for now it is solved. I am sorry I double posted to this area and another, but I was unser what the actually problem was and I learned it was really not a EM issue as much as it was a SQL: issue
by KristyH
Wed Mar 12, 2008 7:35 pm
Forum: SQL Parser
Topic: SQL error
Replies: 1
Views: 5002

SQL error

I was trying to insall a mod through easy mod: Simple Quick Reply MOD 2.0.0 It never told me it was successful and just after I noticed all the dates on my message board have changed to December 1967 and we can not post we get this error... Error in posting DEBUG MODE SQL Error : 1062 Duplicate entr...
by KristyH
Wed Mar 12, 2008 7:27 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Tried to install a mod and now my board is crazy!
Replies: 2
Views: 6037

Tried to install a mod and now my board is crazy!

I was installing Simple Quick Reply MOD 2.0.0 simple_quick_reply_2.txt I was doing this through EM When I finished it said critical error but did not do anything, but go blank. Then the message board is now showing dates form 1969 as the last post. Is there anything I can do? http://ktcraftsmembers....
by KristyH
Sat Feb 09, 2008 4:51 am
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Help installing Mods
Replies: 3
Views: 2970

Re: Help installing Mods

Yes. I did unzip them first. I did not create a folder titled admin_userlist_2 I put the whole unzipped file under admin/mods/admin_userlist_2 When I transfered the file through the ftp it created a folder under the admin / mods directory If I had created a folder it would have been admin/mods/admin...
by KristyH
Fri Feb 08, 2008 10:18 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Help installing Mods
Replies: 3
Views: 2970

Help installing Mods

I have installed easy mod (no problems there) I go to install the mods I am interrested in Admin_userlist_2 I have put it under the admin/mods/admin_userlist_2 and em is not picking it up at all When I log into EM is says all mods processed This is happening with the other mods I am attempting to in...