Search found 22 matches

by pic
Sat Feb 10, 2007 10:33 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Need Help.
Replies: 0
Views: 1267

Need Help.

When I try to log in to my ACP I get this error: Error in obtaining userdata DEBUG MODE SQL Error : 1054 Unknown column 'user_badlogin' in 'field list' SELECT user_id, username, user_password, user_active, user_level, user_badlogin, user_blocktime, user_email, user_lang, user_timezone,user_passwd_ch...
by pic
Wed Jan 17, 2007 10:12 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Normal Ranks Not Showing Up.
Replies: 3
Views: 2634

Re: Normal Ranks Not Showing Up.

I'm not sure which mod did it. Which page would ranks be on? If I knew, I could go through the mods I have installed and tell you which ones may have done it.
by pic
Mon Jan 15, 2007 10:11 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Normal Ranks Not Showing Up.
Replies: 3
Views: 2634

Normal Ranks Not Showing Up.

My special ranks show up fine, but my ranks where you need a certain number of posts doesn't show the rank image on threads. Any idea how to fix this?
by pic
Sun Jan 07, 2007 1:18 am
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Error
Replies: 5
Views: 3049

Re: Error

Nothing editited it. Thats weird. Oh well, I got the file from my installation.
by pic
Sat Jan 06, 2007 11:28 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Error
Replies: 5
Views: 3049

Re: Error

It's empty... What should be in it? Thats kinda weird... idk why it would be empty.
by pic
Sat Jan 06, 2007 2:54 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Error
Replies: 5
Views: 3049

Error

Template->loadfile(): File ./templates/subSilver/simple_header.tpl for handle overall_header is empty

Found in Topic review. Any idea what caused this or should I just un-install, re-install mods until it's fixed?
by pic
Wed Jan 03, 2007 7:27 am
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Staff Topioc Mod Error
Replies: 19
Views: 8599

Re: Staff Topioc Mod Error

Oh yeah, forgot to ask. Why does it say Installation Complete! If you restore backups of a mod? Seems kinda weird and can sometimes confuse you.
by pic
Wed Jan 03, 2007 7:15 am
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Staff Topioc Mod Error
Replies: 19
Views: 8599

Re: Staff Topioc Mod Error

lol... EM saves our lives! *Bows*
by pic
Wed Jan 03, 2007 7:05 am
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Staff Topioc Mod Error
Replies: 19
Views: 8599

Re: Staff Topioc Mod Error

... and I fill bad with my 30 :P
by pic
Wed Jan 03, 2007 7:01 am
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Staff Topioc Mod Error
Replies: 19
Views: 8599

Re: Staff Topioc Mod Error

Hmmm.. It worked :) Thanks. Didn't need the DB_Update. I'll put a note of that incase I have to restart later. I have a unique way to make it easier to re-install them :)