Search found 9 matches

by mezmorizing
Thu Mar 15, 2007 12:47 am
Forum: General EM Discussion
Topic: Need Help Please
Replies: 5
Views: 5198

Re: Need Help Please

It sounds like you need to re-upload the easyMOD files, although again, I don't use it, so cannot be certain.
by mezmorizing
Tue Mar 13, 2007 6:52 am
Forum: Chit Chat
Topic: Hmmm, a small problem ....
Replies: 4
Views: 3179

Re: Hmmm, a small problem ....

karlsemple wrote: feeling better :roll:


Yes, a little. I guess i wasn't the only one that needed a release 8)
I don't expect to be around much soon, and am really surpised that it got a reply to be honest.

Hope your baby is healthy ...

Feeling much, much better

:D
by mezmorizing
Tue Mar 13, 2007 6:46 am
Forum: Chit Chat
Topic: Hmmm, a small problem ....
Replies: 4
Views: 3179

Hmmm, a small problem ....

With one of the members of staff. Below are PM exchanges, and I've had enough of them already so I've decided to post them and walk. I don't expect anyone to care, but I think you should see what they're really like. First I would just like to say that I was never in support of phpBB3, and have alwa...
by mezmorizing
Tue Mar 13, 2007 1:00 am
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Shoutbox(Installed, working but still one thing left)
Replies: 1
Views: 1566

Re: Shoutbox(Installed, working but still one thing left)

I used easy mod....followed all intructions...everything.. shoutbox ws installed...its working but it shows at the last of the page... is there a way to put it on the top... also can we put the login thingy on the top just below the banner and nav buttons... :idea: To move the login box do the foll...
by mezmorizing
Tue Mar 13, 2007 12:57 am
Forum: General EM Discussion
Topic: Need Help Please
Replies: 5
Views: 5198

Re: Need Help Please

Hey I installed EasyMod for my forum. Now, by accident (I know it sounds stupid) I deleted all the files in my forum. I reinstalled the forum and switched it over to my original database. So now, my forum works perfectly except I can not reinstall easy mod. It says that it has been already installe...
by mezmorizing
Tue Mar 13, 2007 12:52 am
Forum: Installing EasyMOD
Topic: Help easymod install problem
Replies: 3
Views: 2594

Re: Help easymod install problem

talknaija wrote: I had easymod installed on my forum and have done the vesion change upon reinstalling EM i get to the EM passowrd and then hit enter and i get the 404 error page?

please help


Make sure all files are uploaded in the correct place.
by mezmorizing
Tue Mar 13, 2007 12:46 am
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Color Poll mod
Replies: 1
Views: 1674

Re: Color Poll mod

http://img254.imageshack.us/img254/7595/problemoym0.png I'm having a problem with the Colored poll mod. It comes up like that. Anyone know how to fix it? Are the images in the correct place? Right click on one of the bars and compare their location to the URL of the bars that should be showing, thi...
by mezmorizing
Wed Nov 22, 2006 7:30 pm
Forum: [3.0/Olympus] New features discussion
Topic: a global admin template in phpBB3?; a problem in phpBB2.
Replies: 2
Views: 3349

Re: a global admin template in phpBB3?; a problem in phpBB2.

if ( defined('IN_ADMIN') ) { $template->set_rootdir($phpbb_root_path . 'templates'); } Will work, but isn't a good fix I think. The best fix is to remove admin/ from all admin_* files. Thank you, paulus. I will use that as a quick fix and change over time. Thanks for your help. mezmorizing.
by mezmorizing
Wed Nov 22, 2006 6:22 pm
Forum: [3.0/Olympus] New features discussion
Topic: a global admin template in phpBB3?; a problem in phpBB2.
Replies: 2
Views: 3349

a global admin template in phpBB3?; a problem in phpBB2.

First of all I'd like to apologise if I have started this thread in the incorrect forum. I placed it here because... A hear that a new feature of phpBB3 is that there is only one global admin template, is this true? I have tried multiple times to install the Global Admin Template (by Thoul) without ...