Search found 12 matches

by corbya
Fri Sep 15, 2006 11:13 pm
Forum: Installing EasyMOD
Topic: On Installation, Redirects toLogin Page
Replies: 23
Views: 8336

Re: On Installation, Redirects toLogin Page

I didn't really troubleshoot this. If I had to guess, we ended up with an extra comment code line somewhere which cut off the rest of the page.

Thanks for all your help.
by corbya
Fri Sep 15, 2006 5:38 pm
Forum: Installing EasyMOD
Topic: On Installation, Redirects toLogin Page
Replies: 23
Views: 8336

Re: On Installation, Redirects toLogin Page

When you run into a conflict between the MOD script and your code, if you don't know how to modify the MOD script to work, you should post it here in Area 51 so that I can teach you a few simple tricks on how to do it. Once you understand the tricks, you will rarely ever have to manually apply MOD ...
by corbya
Fri Sep 15, 2006 4:13 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Leaving MODs install directory
Replies: 3
Views: 1568

Re: Leaving MODs install directory

Thanks again for your answer. That is exactly what I was hoping to here. Since you brought up the issue of using the backups, I was curious. If you find a problem down the road, like in your example of 20 Mods, Do you back out one at a time, in reverse order? Or do you think it's possible to undo, s...
by corbya
Fri Sep 15, 2006 4:08 pm
Forum: Installing EasyMOD
Topic: On Installation, Redirects toLogin Page
Replies: 23
Views: 8336

Re: On Installation, Redirects toLogin Page

Thanks Nightrider, I did finallly remember the reason I installed EasyMod and used it to install two Mods. I installed the Humanizer with no problem. I installed Website Signature Remove MOD and ran into a minor problem that was easily corrected by hand edit. I had already done some hand editing to ...
by corbya
Fri Sep 15, 2006 1:44 am
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Leaving MODs install directory
Replies: 3
Views: 1568

Leaving MODs install directory

Hello, EasyMod Rocks. I have installed a couple of MODs with EasyMod and wished I knew about before I went through the manual method before. My question: Is it necessary to leave the MOD directory under admin\mod after the install is complete? I see there are some backup files there. Perhaps it woul...
by corbya
Fri Sep 15, 2006 12:25 am
Forum: Installing EasyMOD
Topic: On Installation, Redirects toLogin Page
Replies: 23
Views: 8336

Re: On Installation, Redirects toLogin Page

Removing the code seem to have done the trick. Now if I can only remember which Mod I was hoping to install in the first place!

Thank you
by corbya
Thu Sep 14, 2006 5:39 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Gmail marked registration confirmation as spam...
Replies: 10
Views: 6564

Re: Gmail marked registration confirmation as spam...

Good News regarding gmail marking as spam. I marked the message as Not Spam, and then requested a password reset. The message came through without being marked as spam. This was really the first opportunity I ever had to test their Not Spam feature and it worked. I think if you make the return path ...
by corbya
Thu Sep 14, 2006 5:27 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Gmail marked registration confirmation as spam...
Replies: 10
Views: 6564

Re: Gmail marked registration confirmation as spam...

Does gmail list the catched points so we can do anything against it? :) (Never used gmail) No, they don't really list the points. But I would tend to agree with another poster that mentioned the return path of Reply-To: do_not_email@nowhere.tld is likely causing the problem. I marked it as "Not Spa...
by corbya
Thu Sep 14, 2006 5:20 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Gmail marked registration confirmation as spam...
Replies: 10
Views: 6564

Re: Gmail marked registration confirmation as spam...

Eelke wrote: Was this for area51 or your own test board?


For Area51
by corbya
Thu Sep 14, 2006 5:18 pm
Forum: Installing EasyMOD
Topic: On Installation, Redirects toLogin Page
Replies: 23
Views: 8336

Re: On Installation, Redirects toLogin Page

Actually, the cookie path depends on the board configuration. In my case, I am using the format of http://forum.coolforums.net," target="_blank so the cookie path is /forum From the Cookie Mod doc: Forum location: http://forum.coolforums.net/" target="_blank Your settings should be: Domain Name: for...