Search found 33 matches

by oldlock
Wed Feb 04, 2009 7:09 am
Forum: phpBB 3.0.x Support
Topic: SPAMBOTS - how can we stop them - read FIRST post.
Replies: 234
Views: 259686

Re: SPAM registrations after upgrading to 3.0.4

I'm seeing these too, half a dozen in 1 day on one forum, and a smattering across other related sites. Some with quite involved custom profile fields.
by oldlock
Wed May 16, 2007 1:56 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Attachment problems.
Replies: 15
Views: 11744

Re: Attachment problems.

OK. Have emailed my host and will await their reply.
by oldlock
Wed May 16, 2007 1:02 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Attachment problems.
Replies: 15
Views: 11744

Re: Attachment problems.

It may also be your server supressing php notices - the one which comes to mind is the getimagesize() function disabled or limited. phpBB3 will *not* run if this function is not fully enabled. We require this function to secure several areas, checking for valid images for example. You could try thi...
by oldlock
Tue May 15, 2007 12:27 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Attachment problems.
Replies: 15
Views: 11744

Re: Attachment problems.

Change the php.ini on the 3.X forum ;) Edit: Forum rules Discussion of general topics related to the new release and its place in the world. Don't discuss new features, report bugs, ask for support , et cetera. Don't use this to spam for other boards or attack those boards! :P I am well aware of yo...
by oldlock
Tue May 15, 2007 12:13 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Attachment problems.
Replies: 15
Views: 11744

Re: Attachment problems.

I just tried to upload the exact same picture onto the 2.X forum on the same server etc, and it worked perfectly. Took about 2 seconds ..

Would that negate the possibility of it being a server / php version issue etc ?
by oldlock
Tue May 15, 2007 11:57 am
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Attachment problems.
Replies: 15
Views: 11744

Attachment problems.

Not sure if this is a bug or an issue with my server / config / whatever .. Running CVS from the 13th as a test forum. Small attachments will upload etc no problem. The attachment control panel is set to allow larger attachments - I have set upto 500KB. But when trying to upload one of 212kb the pag...
by oldlock
Fri May 11, 2007 2:13 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Suspecting RC1 very soon!
Replies: 1443
Views: 818586

Re: Suspecting RC1 very soon!

The cleared them a day or two ago as well ...

Also the size had dropped quite a bit.
by oldlock
Tue May 08, 2007 1:15 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Suspecting RC1 very soon!
Replies: 1443
Views: 818586

Re: Suspecting RC1 very soon!

I am suspecting (hoping) that RC1 will be along soon, as the CVS snapshots have been cleaned out, and the same thing happened before BETA 5 was released .... :idea:
by oldlock
Mon May 07, 2007 1:28 pm
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Suspecting RC1 very soon!
Replies: 1443
Views: 818586

Re: Suspecting RC1 very soon!

NeilUK wrote: Kellanved has already said that they are including a version of the VIP mod, so whats to worry about?


Is that in the CVS yet ?
by oldlock
Tue Apr 10, 2007 11:38 am
Forum: [3.0/Olympus] Discussion
Topic: Suspecting RC1 very soon!
Replies: 1443
Views: 818586

Re: Suspecting RC1 very soon!

I agree with bad-dj, I think I will give it to the end of april and if there is no sign of RC1 I will just go with the CVS, as I have a lot of work sitting on hold waiting behind the log-jam that is PHPBB3, there is no doubt that it's going to be worth the wait for those who can wait ...