Search found 37 matches

by flossy
Mon Feb 11, 2008 6:37 pm
Forum: Installing EasyMOD
Topic: [Ignore] Problem with Install
Replies: 0
Views: 2747

[Ignore] Problem with Install

Sorry, please delete - I think there's a problem with the way the board is set up with her hosting :o I'm usually ok with installing Easymod, I'm doing this for someone but when I run the install I get redirected to this page http://www.webhostingbuzz.com/custompages/c404.html I've asked her to ask ...
by flossy
Mon May 01, 2006 11:05 am
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Upgrade to php 20 help needed - an easy one hopefully!
Replies: 2
Views: 1906

Upgrade to php 20 help needed - an easy one hopefully!

I get this message after running the code changes through EM, Ive changed the permissions of that file to 777 but I'm still getting the error message. ANy ideas on what to do please? Thanks :D Critical Error Function Trace: open_files[5]->modio_open[1] Could not open [admin/admin_smilies.php *******...
by flossy
Thu Jan 26, 2006 12:23 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Colour change mod Q
Replies: 1
Views: 1239

Colour change mod Q

I'm trying to install the username colour change mod but get this critical error :- FIND FAILED: In file [privmsg.php] could not find: $search = '<a href="' . $temp_url . '">' . $lang['Search_user_posts'] . '</a>'; MOD script line #878 What do I need to do (is there anything I can do??) Thanks!
by flossy
Sat Jan 07, 2006 1:59 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Top Posters mod
Replies: 3
Views: 2194

Re: Top Posters mod

No worries! Glad it wasn't a problem :oops:

Yep it was the * that was the problem! Changing it to subSilver made the mod go through OK. I'm just not experienced enough yet to spot things like that!
by flossy
Fri Jan 06, 2006 12:23 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Top Posters mod
Replies: 3
Views: 2194

Top Posters mod

I used EM to install this and I got this error at the end.. Critical Error Function Trace: open_files[5]->modio_open[1] Could not open [templates/*/admin/board_config_body.tpl] for reading. MOD script line #137 :: FAQ :: Report I tried doing that step manually but nothing changed and I have no 'top ...
by flossy
Fri Dec 30, 2005 12:43 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Error Message and not sure what I need to do
Replies: 6
Views: 2762

Re: Error Message and not sure what I need to do

It is installed, its in my admin panel....is there is something else I need to do to it?
Is it a problem with EM or the Xtreme Style mod - I don't know enough to know if I'm asking in the right place.
by flossy
Fri Dec 30, 2005 12:35 pm
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Error Message and not sure what I need to do
Replies: 6
Views: 2762

Re: Error Message and not sure what I need to do

I have already got that downloaded! :?
by flossy
Fri Dec 30, 2005 11:09 am
Forum: Installing MODs with EasyMOD
Topic: Error Message and not sure what I need to do
Replies: 6
Views: 2762

Error Message and not sure what I need to do

Me again! :oops: OK I got the sub forum mod downloaded but in step 1 I got this message - Warning FIND FAILED: In file [templates/Diddle/overall_header.tpl] could not find: @import url("templates/Diddle/formIE.css"); MOD script line #898 --- I'm not sure what I need to do and at the end I got - 'Do ...