Search found 7 matches

by Skelp
Thu Mar 18, 2004 4:32 pm
Forum: Installing EasyMOD
Topic: [verified] I want to uninstall em
Replies: 25
Views: 10990

Re: [verified] I want to uninstall em

Hey Six,
Could you be more specific about your problem? What is happening when you try to reinstall? It's a good idea to copy and paste any error messages you get.
by Skelp
Wed Mar 10, 2004 11:20 pm
Forum: Installing EasyMOD
Topic: Installing
Replies: 2
Views: 1769

Re: Installing

Ho dee do ho dee do I wanna get in ho dee do. :lol:
by Skelp
Wed Mar 10, 2004 11:17 pm
Forum: Installing EasyMOD
Topic: [verified] I want to uninstall em
Replies: 25
Views: 10990

Re: [verified] I want to uninstall em

LMAO Hey ET hehe I was just about to post that I was wrong on the mod_ files and that you missed the easymod.gif file :lol:
by Skelp
Wed Mar 10, 2004 11:04 pm
Forum: Installing EasyMOD
Topic: [verified] I want to uninstall em
Replies: 25
Views: 10990

Re: [verified] I want to uninstall em

By ET: #5 In the "templates/subSilver/admin/" directory, delete all the "mod_*.tpl" files

Umm would that not remove all other mod files in addtion to EasyMod?
by Skelp
Tue Mar 09, 2004 2:10 am
Forum: General EM Discussion
Topic: View Topic Name While Posting MOD Doesn't work.
Replies: 2
Views: 2198

Re: View Topic Name While Posting MOD Doesn't work.

Fixed it GP.. for some reason (don't knowif it was EM or what), when the new lines were being added to the files they were also getting commented out. I just removed the comment markers and it's working fine now. Now........ hehe I wanna get it so that the Topic title is listed there when you are vi...
by Skelp
Mon Mar 08, 2004 10:14 pm
Forum: General EM Discussion
Topic: View Topic Name While Posting MOD Doesn't work.
Replies: 2
Views: 2198

View Topic Name While Posting MOD Doesn't work.

I've installed this using Easy Mod but it isn't working. I tried to install the upgrades that came with the View Topic Name While Posting MOD zip file but most of them five me find errors and don't allow me to continue the setup.
Is there a fix for this Mod somewhere or is it toast?
Thanks
by Skelp
Mon Mar 08, 2004 8:32 pm
Forum: General EM Discussion
Topic: Error with attach mod
Replies: 1
Views: 1539

Error with attach mod

I'm trying to use EasyMod to install the attach_mod. It ran through the first step and and says "Step 1 of 3 Processing completed successfully!" But right above that there's a little box titled error detail and in the box it says: "Warning FIND FAILED: In file [templates/Charcoal2/privmsgs_body.tpl]...